用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 7193|主題: 869954

請有用九陽洗碗機用家入

子爵府

國民生產總值:12131

屋企實在裝唔到其他洗碗機,想入手九陽,但想更了解下部機,請用家回答。
1. 見淘寶有九陽專用既洗碗粉同碗碟,係咪唔需要架?我見有jm話用梳打粉。
2. 洗既時候部機外殻會熱嗎?出蒸氣嗎?會震嗎?想放係鐵架上。
3. 我見有快洗,標準,強力,另加烘乾,快洗洗幾耐呢?烘乾要洗完再按嗎?唔烘ok?
4. 出水喉,我買多條喉駁長佢,拖到我家的去水位得嗎?
5. 大家有沒有另買一些方便使用既配件?例如什麼漏斗水喉。。。
6. 電制插拖板得嗎?拖板有獨立制,用時會關其他電器。
7. 我想知大家係邊間買,價錢(直送)及贈品,幾耐到貨(有d第二日就到

求用家解答,等我唔使洗咁多碗,感激

伯爵府

國民生產總值:17891

回覆樓主:

我用返自己的碗碟,粉就喺iherb訂或去超市買,部機唔震唔熱唔覺有蒸發,我只有快洗,成個過程連烘約一小時,不用另外按鍵,我見有jm有駁喉同用拖把,我喺銘峯買,正常一日就到,我家係偏遠,要加多日

大宅

國民生產總值:2767

love.@.g.wad 發表於 16-11-28 07:13
屋企實在裝唔到其他洗碗機,想入手九陽,但想更了解下部機,請用家回答。
1. 見淘寶有九陽專用既洗碗粉同碗 ...

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=18821121

用家集中哂係度!

男爵府

國民生產總值:9866

回覆樓主:

大陸的電器就。。。有冇消費者委員會報告?

公爵府

國民生產總值:29187

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

我部機每次洗完碗個水箱仲有半缸水(快洗、標準洗都一樣),唔知係咪得我呢部咁樣,如果個個都係咁,個人覺得唔好,唔多建議買
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎