用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

潮流時尚 今日: 128|主題: 83696

[鞋] 分享Frye boots

複式洋房

國民生產總值:198

BKXmas勳章

一直好鐘意呢個牌子嘅靴, 估唔到隔離post 有jm對呢個牌子有興趣, 所以第一次喺呢版分享下
我本身鐘意d boots係要好簡單款,唔要花巧,但皮要靚! 當然價錢唔好太離譜
但搵一對心水簡單款嘅靴原來唔易
我有一對長boots, 襯裙。著左好耐, 但仲好挺身 ard$2000
兩對中boots, 襯短褲, 牛仔褲,厚牛皮, 所以會重身d ard$1500
另外又訂了一對黑色短的,等收貨中 ard$1500
我本身係著7號半至8號鞋,但我全部都係買7號半,剛剛好

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

王國熱話
有冇1打2既屯門全職媽媽
有冇(5X6X7X)年全職媽媽入來吹吹水?
想識80後住葵青,荃灣既媽媽fd,揮個手
開心傾~~Part 98

男爵府

國民生產總值:8856

BKXmas勳章

我覺得佢啲boots好型,但淨係boots咋,flats果啲就

天珠殿

國民生產總值:907312

開心吸收勳章 2017勳章 BKXmas勳章 動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 活躍勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 2017媽媽節

好型

子爵府

國民生產總值:12271

BKXmas勳章

水晶宮

國民生產總值:60708

BKXmas勳章

男爵府

國民生產總值:5047

BKXmas勳章

真係幾靚,款式唔使花巧,襟睇,唔錯!多謝你令我對呢個牌子信心大增

琥珀宮

國民生產總值:157687

開心吸收勳章 2017勳章 BKXmas勳章 畀面勳章 2017媽媽節

回覆:heyching 的帖子

翡翠宮

國民生產總值:83993

食得好勳章 開心吸收勳章 雞年勳章 2017勳章 動物勳章 BKXmas勳章 BK Milk勳章 2017媽媽節

回覆:分享Frye boots

複式洋房

國民生產總值:312

BKXmas勳章

heyching 發表於 16-11-28 08:17
一直好鐘意呢個牌子嘅靴, 估唔到隔離post 有jm對呢個牌子有興趣, 所以第一次喺呢版分享下
我本身鐘意d boot ...

very nice!
請問你係邊到買? 可以分享下?
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎