用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 3691|主題: 870070

個女歌手是誰?

大宅

國民生產總值:2548

http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20161127&s=10829391&a=55974225
【姊弟戀血案】香港女歌手涉鎅傷前男友 身份大曝光

珍珠宮

國民生產總值:32567

回覆樓主:

唔識有依個人喎

大宅

國民生產總值:2956

會唔會有人睇反個節目

侯爵府

國民生產總值:20942

慘,明顯俾人玩完撇,
同居半年就被人飛

水晶宮

國民生產總值:52460

最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章

張可凝

但對佢無印象

大宅

國民生產總值:3316

回覆樓主:

唔識

侯爵府

國民生產總值:22690

畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章 2015xmas

完全冇印象
難關什麼時候會過呢?

珍珠宮

國民生產總值:44304

girlbear 發表於 16-11-28 10:05
張可凝

但對佢無印象
me too...原全唔知係何許人也 !!

象牙宮

國民生產總值:240067

動物勳章 認識瑞士牛牛第一回 樂桃猴年勳章 我的育兒心得勳章 貓狗褓姆 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 2015xmas

Don't know
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

國民生產總值:49406

熱血金章

girlbear 發表於 16-11-28 10:05
張可凝

但對佢無印象

真係好可疑

瑪瑙宮

國民生產總值:128892

畀面勳章 2015xmas

引用:唔識有依個人喎

原帖由 losttoa 於 16-11-28 發表
唔識有依個人喎
X2

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎