用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

嬰兒醫護 今日: 3|主題: 75167

4個月bb傷風咳適宜打針嗎?

別墅

國民生產總值:639

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
我bb今日要返健康院打針,但係佢仲有鼻水, 咳, 無發燒, 請問可以如期打針嗎?

王國熱話
感恩接觸到自然療法,不用一病就食西藥
不打流感疫苗的請進!
請問有冇哮喘中醫師介紹-小兒3歲
女女皮膚敏感成日左R右R, 點樣教佢忍住唔...

侯爵府

國民生產總值:24156

chanlouisa 發表於 16-11-28 09:12
我bb今日要返健康院打針,但係佢仲有鼻水, 咳, 無發燒, 請問可以如期打針嗎?
...

我仔果陣有問過姑娘,佢話可以,但打完可能會發燒加埋感冒會比較辛苦,問我怕唔怕,我答反正都辛苦,不如一次過,最後我都照打左,我仔又無發燒

別墅

國民生產總值:639

AGa1111 發表於 16-11-28 09:31
我仔果陣有問過姑娘,佢話可以,但打完可能會發燒加埋感冒會比較辛苦,問我怕唔怕,我答反正都辛苦,不如 ...

謝謝你意見

別墅

國民生產總值:657

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
可以ga,有發燒就覺得吾好打住,e生都話可以應該無問題既,放心

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎