用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

大埔區媽媽會 今日: 20|主題: 14898

請問有没有媽媽收到林護n班interview通知?

洋房

國民生產總值:49

如題,謝謝!

王國熱話
【好消息】教育王國app出咗新版喇~~
bk轉左新app 真係好差!改善下啦!
用戶“King321"無故罵人
請問點解用ip6睇有圖既posed圖會咁濛?

大宅

國民生產總值:1008

發表於 6 天前 |顯示全部帖子

回覆樓主:

我打過去 佢淨係叫我繼續等電話

複式洋房

國民生產總值:413

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
剛收到老師打來,約了時間interview ,但佢地話會正式出信通知

洋房

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
MONCHHICHIBBB 發表於 16-11-30 18:10
剛收到老師打來,約了時間interview ,但佢地話會正式出信通知

又落空(emoji)

洋房

cowstail 發表於 16-11-30 14:51
我打過去 佢淨係叫我繼續等電話

我都有打,話今個星期內通知

洋房

MONCHHICHIBBB 發表於 16-11-30 18:10

請問你bb現幾多個月大?幾大時交表?

複式洋房

IRIS_YEUNG 發表於 16-12-1 09:01
我都有打,話今個星期內通知

可能你未收到電話,我都係琴日先收到

複式洋房

IRIS_YEUNG 發表於 16-12-1 09:03
請問你bb現幾多個月大?幾大時交表?

而家23個月,好似佢夠15個月時就交表

洋房

MONCHHICHIBBB 發表於 16-12-1 09:04
而家23個月,好似佢夠15個月時就交表

咁你早我好多,我歲半先交,阿b而加21個月大

複式洋房

國民生產總值:105

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
我都未收到電話通知,唔知有無得in

洋房

halokittytoby 發表於 16-12-2 08:37
我都未收到電話通知,唔知有無得in

星期五啦,嗚。。。

複式洋房

呢間學校係咪好?

複式洋房

我剛收到電話約7/1 in呀,希望大家都有好消息,加油

洋房

halokittytoby 發表於 16-12-2 15:16
我剛收到電話約7/1 in呀,希望大家都有好消息,加油

恭喜!!

複式洋房

回覆 MONCHHICHIBBB 的帖子

我仔都就23個月,今日收到電話7/1 in,你呢?

複式洋房

halokittytoby 發表於 16-12-2 22:44

1/7呀。但未收到信。好似話9點

複式洋房

發表於 3 天前 |顯示全部帖子

我係11:30am你仲有無報左咩其他學校pn?

複式洋房

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
halokittytoby 發表於 16-12-3 13:23

我係11:30am你仲有無報左咩其他學校pn?

報左明雅,安仁、救世軍、寶湖、安基司waiting .仲有圓玄

複式洋房

發表於 昨天 00:16 |顯示全部帖子

明雅你in左未呀?收唔收?

洋房

發表於 昨天 09:35 |顯示全部帖子
halokittytoby 發表於 16-12-2 22:44

咁我仔21個月都唔係差好遠姐,咁都無我份
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎