用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

今日: 38|主題: 49030

38wks,好緊張

複式洋房

國民生產總值:285

轉眼間就38wks,隨時生得,諗起由初初知有左開始上黎到而家,時間真係過得快,喺期待同時又有啲擔心黎梗嘅轉變,好怕適應吾到,也愈來愈吾捨得同老公二人世界嘅生活,希望一切會變好!

水晶宮

國民生產總值:54754

唔使擔心咼,就算有bb你都可以同老公過二人世界

複式洋房

國民生產總值:331

empressbo 發表於 16-11-28 10:19
轉眼間就38wks,隨時生得,諗起由初初知有左開始上黎到而家,時間真係過得快,喺期待同時又有啲擔心黎梗嘅轉 ...

我都一樣心情,尋晚都同老公講 bb出世咪無二人世界囉T^T

複式洋房

fantasytong 發表於 16-11-28 15:21
我都一樣心情,尋晚都同老公講 bb出世咪無二人世界囉T^T

種感覺好複雜

大宅

國民生產總值:1108

回覆 empressbo 的帖子

有同感,我而家38week5啦,心情真係......又驚又喜,驚係痛,喜係可以見到我個寶貝。

男朋友話唔會冇二人世界。我反而有d唔捨得BB要出世,每次聽佢心跳、超聲波、胎動,感覺都好奇妙......

複式洋房

國民生產總值:135

回覆樓主:

我都係差唔多,37週幾,我好期待可以就快同bb見面,照顧bb,因為已經習慣左bb喺我地生活當中。

水晶宮

國民生產總值:61676

BB系屋企開心果,加油吖。預祝生產順利。

大宅

國民生產總值:3054

empressbo 發表於 16-11-28 10:19
轉眼間就38wks,隨時生得,諗起由初初知有左開始上黎到而家,時間真係過得快,喺期待同時又有啲擔心黎梗嘅轉 ...

要多多休息呀,湊初生B想訓都無得訓...

男爵府

國民生產總值:8030

我自己陀BB時覺得時間過得好慢,見人地陀就覺得好快。等bb出世,三人世界係另一種幸福啊,祝福!

別墅

國民生產總值:788

初初係辛苦啲, 不過先苦後甜, 加油呀

複式洋房

好多謝大家鼓勵☺️☺️
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎