用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 1180|主題: 868655

其實曹央雲個媽  

男爵府

國民生產總值:9097

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
想佢收爹,起左佢同母異父的仔囡爆光,肯定D仔囡爆到佢呀媽飛起!

男爵府

國民生產總值:7921

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 畀面勳章 BK Milk勳章 2015xmas

可能係背後軍師呢

大宅

國民生產總值:3861

超討厭,好q貪錢

子爵府

國民生產總值:10398

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 吸收力勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 樂桃猴年勳章 2015xmas 畀面勳章

梅媽2世

彩鑽殿

國民生產總值:800000

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 活躍勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章

大宅

國民生產總值:1884

回覆:其實曹央雲個媽

講嚟講去咪又係為錢

esmehouse    發表於 5 天前
pomanlife    發表於 5 天前

複式洋房

國民生產總值:412

伯爵府

國民生產總值:15422

回覆樓主:

可能d仔女叫佢咁做,佢仔外國讀完書,返嚟咁耐都唔做野,錢從那裡來

小肥楊    發表於 5 天前
pomanlife    發表於 5 天前

大宅

國民生產總值:3443

2015xmas

我一睇新聞即諗: 第二個梅媽, 一隻手掌拍唔响, 而且話要有計傾就要俾錢, 仲要開埋條數出黎, 二萬一個月或者一次過俾五百萬, 而家係養佢一個定養佢全家先, 根本唔係有心修補關係, 只係最緊要有錢攞, 眼紅個女多錢

大宅

國民生產總值:2894

pi0219 發表於 16-11-28 10:35
梅媽2世

複式洋房

國民生產總值:226

回覆樓主:

窮養個女大
栽培欠奉
找的又不是正經錢
先前已有甜頭還不滿足

大宅

國民生產總值:3308

72leelily 發表於 16-11-28 11:35
窮養個女大
栽培欠奉
找的又不是正經錢

送兩間樓,供細佬讀書,百萬現金。 仲想點? 個女做足有餘了

伯爵府

國民生產總值:17701

回覆樓主:

唉! 個女唔理佢好正常,冇論做咩…最後都要錢.錢.錢

侯爵府

國民生產總值:22252

熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

.

侯爵府

國民生產總值:21473

nono76 發表於 16-11-28 11:45
佢阿媽不嬲都好貪錢.

我係曹小姐中學同學,果陣同佢都幾FD,

記得佢早年被會計師男友家暴,攪到報警,呢些錢真難賺。

nono76    發表於 5 天前

男爵府

國民生產總值:8449

唔比錢,唔知佢媽有乜爆。一陣數晒佢甘多年比幾多男人包過,或者搶人老公……佢點搞,唔顧自己,都要考慮兩個小朋友。

虎毒不吃子,人都唔同呢!

公爵府

國民生產總值:28426

貓狗褓姆 畀面勳章

nono76 發表於 16-11-28 11:45
佢阿媽不嬲都好貪錢.

我係曹小姐中學同學,果陣同佢都幾FD,

我地係咪識架

gobaa49    發表於 4 天前
esmehouse    發表於 5 天前
nono76    發表於 5 天前

公爵府

貓狗褓姆 畀面勳章

bik1229 發表於 16-11-28 12:01
記得佢早年被會計師男友家暴,攪到報警,呢些錢真難賺。

打完 一個單位

公爵府

貓狗褓姆 畀面勳章

Jane1983 發表於 16-11-28 12:12
唔比錢,唔知佢媽有乜爆。一陣數晒佢甘多年比幾多男人包過,或者搶人老公……佢點搞,唔顧自己,都要考慮兩 ...

男爵府

國民生產總值:6109

曹小姐好慘, 俾又死唔俾又死
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎