用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

今日: 26|主題: 10884

面上有粒粒係咩事?

大宅

國民生產總值:1386

最近BB面上有出粒粒,其實係咩事?

大宅

國民生產總值:1866

有冇食錯野? 食左蛋白? 或者比醫生睇下點解

大宅

國民生產總值:1083

有可能係食錯野,又或者係屋企污糟喎

大宅

國民生產總值:2743

我個囡都係皮膚都唔好… 但又怕亂轉奶粉佢會唔適應, 最後就轉咗 illuma, 因為朋友話呢隻唔錯, bb易適應, 飲咗一排腸胃好左,皮膚都好左

男爵府

國民生產總值:7988

係白色點點定係紅色?生係邊個部位?我個仔都下巴都會紅點,可能口水整到!

大宅

國民生產總值:1589

畀面勳章

啲粒粒係點樣?

大宅

Christine_L 發表於 16-11-28 23:02
有冇食錯野? 食左蛋白? 或者比醫生睇下點解
又唔似係食錯野,同平時一樣都係食果D

大宅

RubyYu07 發表於 16-11-29 14:49
係白色點點定係紅色?生係邊個部位?我個仔都下巴都會紅點,可能口水整到!
...
係權骨位附近,有幾粒紅點囉,但今日睇又好似淡左少少

男爵府

國民生產總值:5886

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
可能係腸胃唔好,又或者有敏感

大宅

國民生產總值:1625

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
帶佢去睇醫生,之前呀B都試過,醫生話除咗依家d空氣污染, 令d bb 皮膚唔好, bb 腸胃唔好都會有

別墅

國民生產總值:644

畀面勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子

有冇睇醫生呀?有粒粒可大可小架

水晶宮

國民生產總值:61614

會唔會系熱氣,觀察下,暫時飲食上清淡D。如果唔見好轉,就要睇醫生喇。

侯爵府

國民生產總值:22391

回覆樓主:

係咪天氣太乾燥?
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎