用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

論盡家傭 今日: 47|主題: 120581

菲姐姐,搞緊約,中途話唔做

複式洋房

國民生產總值:268

超無奈,我用helper choice搵姐姐,好開心,幾樣野都順利,連菲領管都去埋,特然姐姐話唔做,嬲到爆,我仲有2個月生

想問有咩手續要做,菲律賓領事館應該搞掂批左

王國熱話
如果小朋友比人爭野玩,咁點教
小學生返學恐懼?
BB見到我就成日喊,見到婆婆就好開心..我...
幼稚園謠言

大宅

國民生產總值:3336

快啲取消....搵過個.若請本地完約,仲趕得切!

仲要寫封信俾菲領事館投訴佢

坐月搵陪月/家人幫手吧!加油!

大宅

國民生產總值:2835

回覆 Octopus_Ball 的帖子

我都係, 剛發左貼文, 比曬錢添, 對我地來講真係無奈.

複式洋房

回覆樓主:

真係好激氣,原本約左後日去immigration.

冷靜完朝,唯有今晚重新出發無限loop helper choice 同helper library

果d姐姐見我粉嶺就唔想做,覺得好遠,講真平日佢地都唔可以出得去邊架啦,放假出去搵朋友遠d啫....我又唔洗佢好早番

個姐姐同我講佢有病,有thyroid

複式洋房

ChineseHK 發表於 16-11-28 12:21
快啲取消....搵過個.若請本地完約,仲趕得切!

仲要寫封信俾菲領事館投訴佢

原本今朝真係好激氣,不過做完產檢見完阿囡,心情好番曬

大宅

國民生產總值:3336

你可試吓 geoexpat, 可以揀嗰啲喺新界區做開嘅(工人會顯示在那一區)...就唔會嫌你屋企遠. 這是工人登的廣告, 免費睇

另外你亦可自己登廣告 ($88 一個月,平過helper choice) , 好處係工人俾你嘅message, 一直保留.

但helper choice 一到期滿就消失哂. 例如若揀咗嘅工人最終唔做, 你唔可以跟其他已聯絡嘅工人繼續傾. (除非你一早攞哂聨絡電話)

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎