用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

出埠旅行 今日: 43|主題: 117444

[星馬] 新加坡, 有咩食店推介? 謝謝大家

彩鑽殿

國民生產總值:801743

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 活躍勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章

午餐或者晚餐?
有邊D食店, 食肆, 餐廳, 自助餐等值得一試呢?
另外, 有邊度多小食可以幫襯?
(中西式都OK)

王國熱話
各位泵媽,handsfree值得買嘛?
餵母乳,可唔可以食中藥?
BB蠶豆症可以飲mother milk 茶嗎?
優合8004/8016邊款好啲呀?

伯爵府

國民生產總值:16936

wcpcelia 發表於 16-11-28 11:47
午餐或者晚餐?
有邊D食店, 食肆, 餐廳, 自助餐等值得一試呢?
龍, 海鮮平又好食

伯爵府

國民生產總值:19425

引用:Quote:wcpcelia+發表於+16-11-28+11:47+午

原帖由 cfs 於 16-11-28 發表
龍, 海鮮平又好食
呢間真係無介紹錯

伯爵府

姸媽 發表於 16-11-28 12:45
呢間真係無介紹錯
搵日再去食

男爵府

國民生產總值:6665

回覆 cfs 的帖子

請問係邊呀?有咩推介呀?

伯爵府

GB 發表於 16-11-28 14:13
回覆 cfs 的帖子

請問係邊呀?有咩推介呀?
Mellben網上可以訂位.好多野都好食,又唔貴http://www.chope.co/singapore-restaurants/restaurant/mellben-seafood-toa-payoh

wcpcelia    發表於 16-11-29 10:09

伯爵府

國民生產總值:19425

引用:Quote:姸媽+發表於+16-11-28+12:45+呢間真

原帖由 cfs 於 16-11-28 發表
搵日再去食
又去無左$600條線喎

男爵府

國民生產總值:8780

回覆樓主:

無招牌蟹
好味

彩鑽殿

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 活躍勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章

cfs 發表於 16-11-28 12:06
龍, 海鮮平又好食
謝謝, 有邊款小菜/海鮮好食?

彩鑽殿

迷人pinklady 發表於 16-11-28 15:37
無招牌蟹
好味
無招牌蟹<--請問店舖名字是什麼, THX

彩鑽殿

請問還有邊D食店, 食肆, 餐廳, 自助餐等值得一試呢?
謝謝

男爵府

國民生產總值:8780

wcpcelia 發表於 16-11-29 10:13
無招牌蟹

就係叫“無招牌”
你上網打 就搵到喇

wcpcelia    發表於 16-11-29 12:42

男爵府

國民生產總值:6665

回覆 cfs 的帖子

哩間係咪之前有JM報料話係carlton city hotel附近有間分店個間呀?

伯爵府

GB 發表於 16-11-29 11:19
回覆 cfs 的帖子

哩間係咪之前有JM報料話係carlton city hotel附近有間分店個間呀?

吾系呀

伯爵府

wcpcelia 發表於 16-11-29 10:10
謝謝, 有邊款小菜/海鮮好食?

胡椒蟹米粉,冰震咕嚕肉,好多刀好食

大宅

國民生產總值:4363

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
回覆 迷人pinklady 的帖子

請問响邊?

At birth 3.5kg (7.7 lbs)
38w2d 3203g (7.04lbs)
37w2d 2982g 36w2d 28

大宅

國民生產總值:4363

回覆 cfs 的帖子

呢間就係 "龍海鮮"?

At birth 3.5kg (7.7 lbs)
38w2d 3203g (7.04lbs)
37w2d 2982g 36w2d 28

大宅

國民生產總值:1510

wcpcelia 發表於 16-11-29 10:13
請問還有邊D食店, 食肆, 餐廳, 自助餐等值得一試呢?
謝謝 ...
Jumbo restaurant 麥皮蝦!!!得獎辣椒蟹!!!
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎