岡山 - Disney store - 出埠旅行 - Baby Kingdom - 親子王國 香港 討論區

義工

出埠旅行 今日: 28|主題: 136742

[日本] 岡山 - Disney store

大宅

國民生產總值:2240

請問岡山有無Disney store? 因我想買Tsum Tsum 銀包及散紙包送給囡囡!謝謝

王國熱話
1歲以下奀B入黎交流下
正X堂健胃寶
15m6d 得21磅,有什麼食物可以增磅增肉,求...
終於肯食多左嘢啦

男爵府

國民生產總值:8632

ilovekaka 發表於 16-11-28 12:11
請問岡山有無Disney store? 因我想買Tsum Tsum 銀包及散紙包送給囡囡!謝謝

http://www.disney.co.jp/store/storeinfo_ch/176.html

大宅

回覆 hennyyoyo 的帖子

Thx

大宅

國民生產總值:3638

ilovekaka 發表於 16-11-28 12:11

有d遠,Aeon Mall再要行15分鐘

大宅

takudd 發表於 16-11-28 22:51
有d遠,Aeon Mall再要行15分鐘
Aeon mall有無tsum tsum 產品?

大宅

國民生產總值:3638

ilovekaka 發表於 16-11-28 23:40
Aeon mall有無tsum tsum 產品?

冇咩留意,Aeon應該好少,你可搵埋loft

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.