用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 3874|主題: 870239

請問呢樽XO醬係咪發霉呀?(有圖慎入)

複式洋房

國民生產總值:382

未到期,今日新開嘅,見到咁係咪唔食得呀?thx

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

侯爵府

國民生產總值:20550

就咁睇,似d油因爲天氣冷而變成咁,似有動物油成分

複式洋房

國民生產總值:382

引用:就咁睇,似d油因爲天氣冷而變成咁,似有動

原帖由 laiyuen 於 16-11-28 發表
即係冇事?咁我放返雪櫃先

珍珠宮

國民生產總值:32461

laiyuen 發表於 16-11-28 12:49
有火腿嘛.. 我媽自製的都會咁, 尤其剛剛由雪櫃拎出來.

子爵府

國民生產總值:12008

回覆樓主:

凍過頭

大宅

國民生產總值:4138

cheerfulgarden 發表於 16-11-28 12:22
未到期,今日新開嘅,見到咁係咪唔食得呀?thx

搵支金屬匙, "不"一啲, 喺明明火烘下, 凍啲再試味, 有壞食係有壞, 冇壞即係冇壞.
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎