用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 1958|主題: 868832

想揾個好陪月

複式洋房

國民生產總值:368

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
依家有咗第2胎,之前不停問朋友有冇好陪月介紹呀?但因為個個都冇乜揾開陪月,所以冇refer, 我之前嗰個唔係好得,所以冇打算揾番佢…………如何是好呢?

男爵府

國民生產總值:6442

karen1404 發表於 16-11-28 12:28
依家有咗第2胎,之前不停問朋友有冇好陪月介紹呀?但因為個個都冇乜揾開陪月,所以冇refer, 我之前嗰個唔係 ...

邊區?全日還是半日?

男爵府

國民生產總值:6987

熱血勳章 2015xmas

依家有咗第2胎,之前不停問朋友有冇好陪月介紹呀?但因為個個都冇乜揾開陪月,所以冇refer, 我之前嗰個唔係 ...

識得有個,年幾大d,但很多人搵,所以都幾full吓, 若有興趣可以問問

王國會長

國民生產總值:43347

我的育兒心得勳章 月餅勳章 趣教勳章 畀面勳章 王國會長 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

而家D陪月真係好流,要小心搵

阿邊個邊個又話自己係陪月,收人幾萬蚊但又唔交足貨。

我以前個陪月真。心。好,知我冇用姐姐,會主動幫我做小小同BB有關既家務。

而家嗰D有D仲離譜到點番顧主做

Please do not quote any information posted by fungwongphie.

王國會長

國民生產總值:43347

我的育兒心得勳章 月餅勳章 趣教勳章 畀面勳章 王國會長 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

BK嗰D⋯⋯真心講,都要小心伏呀
Please do not quote any information posted by fungwongphie.

侯爵府

國民生產總值:24749

回覆樓主:

大把人pm你,放心,亦要小心

別墅

國民生產總值:502

回覆樓主:

有次係工聯會等小朋友放學,聽到有個大嬸報讀陪月員課程,工聯會職員同佢做interview,問佢點解咁耐冇做野,突然會想做陪月員,佢話好多人做話人工高,自己反正係屋企冇野做

男爵府

國民生產總值:6134

回覆樓主:

我搵陪月一站介紹,如果嗰位陪月係新手,仲有人會打電話黎跟進 。我覺得唔錯

伯爵府

國民生產總值:17668

你幾月呀??我坐緊月個個ok但唔平
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎