用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

婆媳關係 今日: 143|主題: 24249

結左婚半個月,99話已經當我自己女一樣

複式洋房

國民生產總值:374

佢老左既時候,旨意我幫佢沖涼抹身

我心諗 你又冇養我育我 一句當我自己女就要我當佢係自己阿媽

王國熱話

水晶宮

國民生產總值:54866

如果佢係對你好,唔係口講嘅,真係對自己好,照顧下又冇咩問題

Jolin_Yuen    發表於 16-11-29 12:46
美菲絲    發表於 16-11-29 02:54
pomanlife    發表於 16-11-28 15:16

複式洋房

dinosaurmum 發表於 16-11-28 12:51
如果佢係對你好,唔係口講嘅,真係對自己好,照顧下又冇咩問題

如果佢真係對我好 照顧佢絶對冇問題

美菲絲    發表於 16-11-29 02:54

男爵府

國民生產總值:6507

如果佢真係錫我,唔係口講,我都會幫佢沖涼

我嫲嫲湊大我,佢八十幾歲冇辦法自理唔到,我都有幫佢沖涼。

前題佢要求回饋前有冇付出?

Be positive, Stay stronger,Work harder, Learn Wiser, keep fighter, much smarter

男爵府

國民生產總值:5653

回覆:結左婚半個月,99話已經當我自己女一樣

呢啲嘢日久見人心,咪睇下佢日後係咪真係當你一家人囉。

Jolin_Yuen    發表於 16-11-29 12:47

複式洋房

Huuu 發表於 16-11-28 12:58
如果佢真係錫我,唔係口講,我都會幫佢沖涼

我嫲嫲湊大我,佢八十幾歲冇辦法自理唔到,我都有幫佢沖涼。

唔期望佢有咩付出 佢唔背後搞小動作 俾說話我聽 我已經心滿意足

Jolin_Yuen    發表於 16-11-29 12:47

子爵府

國民生產總值:13826

回覆:結左婚半個月,99話已經當我自己女一樣

咁如果99對你好,我覺得佢無能力,照顧佢係應該嘅~
我以前都覺得尼啲係做仔女必做嘅,不過我99好衰架~所以我自問無褔氣做佢個女,留番俾佢認為嘅好人做啦!

美菲絲    發表於 16-11-29 02:55
小肥楊    發表於 16-11-28 17:07
pomanlife    發表於 16-11-28 15:29

寶石宮

國民生產總值:407999

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 吸收力勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 樂桃猴年勳章 2016夢想成真 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 秋日勳章 炎夏勳章 春季勳章 冬日勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 2015xmas

Yin1106 發表於 16-11-28 12:43
佢老左既時候,旨意我幫佢沖涼抹身

我心諗 你又冇養我育我 一句當我自己女就要我當佢係自己阿媽:sweating ...
99對你好, 老公對你好, 自然會覺得冇咩所謂

如果個人心地差, 搬弄是非既話, 咪話對新抱, 對自己個女一樣都會唔好

大宅

國民生產總值:1861

你回返佢~但我無當過你係我阿媽喎!

複式洋房

國民生產總值:247

佢對你係咪好到好似女咁先?

子爵府

國民生產總值:12815

以後仲有很長的路要行.睇吓99點樣對待心抱....先至決定啦 ?

珍珠宮

國民生產總值:44136

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

99你千其唔好咁講呀, 等陣你啲親生仔女呷醋, 搞到大家唔開心就唔好啦(即時劃清界線)

洋房

國民生產總值:50

唉,呢句話我都聽得多…最後未又係比說話你聽…外人始終都係外人

伯爵府

國民生產總值:15621

我99好5時花6時變,一時話我係外人唔可能享有權利,一時又話我係自己人至用心罵我教精我,有時我都精神分裂了。所謂既福利係有,但係大家都有囉!唔係99口水咁神聖偉大單單授予我。姑9絕對比我好10倍。

複式洋房

killy5454 發表於 16-11-28 19:16
唉,呢句話我都聽得多…最後未又係比說話你聽…外人始終都係外人

有時覺得連外人都不如

子爵府

國民生產總值:14811

你可以講話,我要揾個靚嘅女人做我亞媽喎

翡翠宮

國民生產總值:92020

霖得甘遠,過好宜家,一家人和和氣氣咪幾好
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎