用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

出埠旅行 今日: 359|主題: 117168

[台灣] 北投嘅大地、老爺、春天,那一間溫泉酒店好?

別墅

國民生產總值:784

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
只有我同老公12月中出發,請問邊間比較正?thank you

王國熱話
仲有4日
又係默書
買股票輸左 $2000
今日我生日

別墅

國民生產總值:751

回覆樓主:

住過老爺

珍珠宮

國民生產總值:41386

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

春天覺得舊

別墅

just4baby 發表於 16-11-28 14:46
住過老爺

多謝妳的回應,老爺好住嗎?

別墅

Koala_Chu 發表於 16-11-28 14:55
春天覺得舊

多謝妳的回應,春天知道很舊,上網啲人評論唔太好

珍珠宮

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

cushionyuk 發表於 16-11-28 16:11
多謝妳的回應,春天知道很舊,上網啲人評論唔太好

我見倆人好似幾好,可考慮

別墅

Koala_Chu 發表於 16-11-28 16:51
我見倆人好似幾好,可考慮

其實可能會住大地,因為好似唔錯

珍珠宮

cushionyuk 發表於 16-11-28 16:53
其實可能會住大地,因為好似唔錯

大地都好靚

大宅

國民生產總值:1003

大地ok

別墅

Koala_Chu 發表於 16-11-28 17:07
大地都好靚

妳有住過嗎?可否分享吓?

別墅

他人 發表於 16-11-28 17:18
大地ok

珍珠宮

cushionyuk 發表於 16-11-28 17:19

冇住過,不過見 comments 唔錯

伯爵府

國民生產總值:19506

cushionyuk 發表於 16-11-28 12:48
只有我同老公12月中出發,請問邊間比較正?thank you

春天前日經過門口都覺得舊,唔好考慮喇……

別墅

國民生產總值:751

老爺good

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

別墅

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
Koala_Chu 發表於 16-11-28 17:53
冇住過,不過見 comments 唔錯

Thank you

別墅

just4baby 發表於 16-11-28 22:31
老爺good

多謝妳,請問老爺附近食嘢方便嗎?

子爵府

國民生產總值:14310

我住過大地,新,靚;春天去過超舊,勁唔like;老爺最新,未去過,但朋友住過包早、晚餐,佢話好正!

別墅

annaanna 發表於 16-11-29 13:09
我住過大地,新,靚;春天去過超舊,勁唔like;老爺最新,未去過,但朋友住過包早、晚餐,佢話好正!
...

多謝你回覆我其實三間都book咗,剛cancel了春天,依家考慮老爺定大地

大宅

國民生產總值:3059

黎緊12月我book左加賀屋。
價錢真係
不過等2老嘆下同試下個日席料理

別墅

chaichai28 發表於 16-11-29 15:39
黎緊12月我book左加賀屋。
價錢真係
不過等2老嘆下同試下個日席料理

多謝妳回覆,加賀我老公一定會話,咁嘅價錢不如去日本
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎