用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

在職媽媽 今日: 38|主題: 28191

粉嶺幼稚園 K1

男爵府

國民生產總值:6177

BKXmas勳章

想請教粉嶺區幼稚園

綠悠軒商場 - 五常法
帝庭軒商場 - 粉嶺鄰舍輔導會

兩間比較, 報讀那一間好一些?

謝謝指教

王國熱話
預產期2017年8月準媽媽
媽媽whatsapp Group
各位組員 如想加入WTSAPP GROUP 要留電話呀^^
各位5月份準媽媽

男爵府

BKXmas勳章

請問有無粉嶺區媽媽可以分享下

大宅

國民生產總值:3565

BKXmas勳章

回覆樓主:

我女讀緊鄰舍n,老師校長都好好,同埋冇大陸人,五常法聽講換左校長同走左好多資深老師,而且聽啲媽媽講班上八九成同學都係大陸人,學校有誇境校巴,你可以放學時間去望下

洋房

國民生產總值:86

BKXmas勳章

yoyoxd 發表於 16-12-8 09:01
我女讀緊鄰舍n,老師校長都好好,同埋冇大陸人,五常法聽講換左校長同走左好多資深老師,而且聽啲媽媽講班 ...

我囡出年係五常法讀n班,去面試果日見到校園好乾淨整齊,唔多見有跨境兒童,我本身都怕怕跨境學童的,因為果D小朋友都有少少孬,我唔希望個女係學校學壞同比其他人小朋友蝦,先報粉嶺果邊學校

男爵府

BKXmas勳章

yoyoxd 發表於 16-12-8 09:01
我女讀緊鄰舍n,老師校長都好好,同埋冇大陸人,五常法聽講換左校長同走左好多資深老師,而且聽啲媽媽講班 ...

要入都好困難,得18個位

大宅

國民生產總值:3565

BKXmas勳章

kenbetty 發表於 16-12-11 15:53
要入都好困難,得18個位

係呀,我之前都係覺得好難入,但又好彩入到

男爵府

BKXmas勳章

yoyoxd 發表於 16-12-12 19:23
係呀,我之前都係覺得好難入,但又好彩入到

希望阿囡都可以入到啦,奶奶湊得舒服d
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎