用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

大埔區媽媽會 今日: 2|主題: 14917

大埔產檢

大宅

國民生產總值:2779

各位好,請問大埔有邊位產檢醫生細心?或者部機照得比較清?
因第一胎住港島,而家已搬回大埔

王國熱話
人肉霸車位 (北潭涌)
大家對於穿拖鞋同高跟鞋駕車
跑步討論區
想買部2手車操車

大宅

國民生產總值:4118

最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 2015xmas

大埔好似得2位婦科(如有錯請指正),一位係蔡玉,另一位係周振軍醫務所個位 (sorry, 唔記得咩名)
我自己陀2個嘅產檢都係王少清再加出九龍睇私家,反而無係大埔睇過。

大宅

國民生產總值:2779

Winyi 發表於 16-11-29 10:32
大埔好似得2位婦科(如有錯請指正),一位係蔡玉,另一位係周振軍醫務所個位 (sorry, 唔記得咩名)
我自己陀2 ...

thank you 我今早打左去蔡x,但姑娘問好多野,最重要問有冇人介紹,我答冇人介紹,第一次睇,姑娘好冷淡話無期。。。
所以我Book 左第二位了。係石門

子爵府

國民生產總值:14758

ProAbsorb勳章 動物勳章 樂桃猴年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

2015年1月媽 發表於 16-11-29 10:42
thank you 我今早打左去蔡x,但姑娘問好多野,最重要問有冇人介紹,我答冇人介紹,第一次睇,姑娘好冷淡話 ...

大埔係得蔡玉比較好,但好full同等好耐,好多都出沙田或九龍睇

別墅

國民生產總值:703

畀面勳章

回覆樓主:

我睇蔡玉老公,曾祥風醫生,逢星期日先有得睇
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎