用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

家庭理財 今日: 7|主題: 36207

收租邊個區好?

大宅

國民生產總值:1069

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
想買2房收租。會買香港區既灣仔,天后,北角,炮台山,鰂魚涌。
定或是九龍既九龍城,何文田,太子,好D?

王國熱話
桌上遊戲
有無人鐘意砌NANO BLOCK?
請問知唔知HK邊到有呢款廚房玩具賣呀?
玩具反*城有無HAPE 這款玩具賣?幾$?

別墅

國民生產總值:900

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
Lovelyfamily2 發表於 16-11-28 13:30
想買2房收租。會買香港區既灣仔,天后,北角,炮台山,鰂魚涌。
定或是九龍既九龍城,何文田,太子,好D?
...

港島區

別墅

國民生產總值:922

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
有外籍租客的區份

男爵府

國民生產總值:5567

回覆樓主:

鄰近商業區

大宅

國民生產總值:2819

i like whampoa

大宅

國民生產總值:1069

Daeng 發表於 16-11-29 10:05
鄰近商業區

鰂魚涌可以嗎?

男爵府

國民生產總值:5567

Lovelyfamily2 發表於 16-11-29 21:11
鰂魚涌可以嗎?

近太古坊梗係OK啦,因為我都一間租緊比人,不愁冇租客

男爵府

國民生產總值:7994

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
揾市區校網好D,吾好揾交通吾方便如珀麗灣,有兩個朋友係珀麗灣出租層樓,萬幾蚊租放幾個月至租出,d 租客住一排又搬番出市區就番工番學

子爵府

國民生產總值:10308

發表於 昨天 18:26 |顯示全部帖子

回覆樓主:

最緊要交通方便!

水晶宮

國民生產總值:70679

發表於 昨天 19:56 |顯示全部帖子

回覆樓主:

校綱

大宅

國民生產總值:3179

發表於 昨天 23:02 |顯示全部帖子
灣仔租金回報好d,鰂魚涌都ok
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎