可否幫我睇下行程OK嗎? - 出埠旅行 - Baby Kingdom - 親子王國 香港 討論區

義工

出埠旅行 今日: 1|主題: 136662

[泰國] 可否幫我睇下行程OK嗎?

男爵府

國民生產總值:7641

2018勳章

5日4夜 (下午4點機到泰國, 早上8:00回香港), 4大2小(BOYS -12YRS,11YRS)

DAY 1) 落機當日即包車去芭堤雅, 攞房後食飯, 行下商場
DAY 2) 芭堤雅沙灘, 下午可以做D咩??
DAY 3) 水上樂園玩到4點零回程曼谷途中有冇景點可以去??
DAY 4) 美功鐵路市場, 水上市場, SHOPPING
DAY 5) 早上8點回程香港

王國熱話
屙左幾次之後個Pat勁大舊
BB車係咪應該買二手?
邊度買BB野最齊全和最平?
silver cross /peg perego BB車用請俾意見

水晶宮

國民生產總值:55068

kaiyui_BB 發表於 16-11-28 13:37
5日4夜 (下午4點機到泰國, 早上8:00回香港), 4大2小(BOYS -12YRS,11YRS)

DAY 1) 落機當日即包車去芭堤雅, ...
DAY 1) 落機當日即包車去芭堤雅, 攞房後食飯, 行下商場
DAY 2) 芭堤雅沙灘, 下午可以做D咩?? (( 可以出島玩水上活動囉 ))
DAY 3) 水上樂園玩到4點零回程曼谷途中有冇景點可以去?? (( 水上樂園玩完都攰啦...中途仲行乜鬼程吖...到BKK攞完房就吃飯去啦 !! ))
DAY 4) 美功鐵路市場, 水上市場, SHOPPING
DAY 5) 早上8點回程香港

男爵府

國民生產總值:7641

2018勳章

Day2: 芭堤雅沙灘要玩全日咁多時間既咩?我諗住玩到下午2點左右

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.