用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

出埠旅行 今日: 50|主題: 117388

[泰國] 可否幫我睇下行程OK嗎?

男爵府

國民生產總值:6537

5日4夜 (下午4點機到泰國, 早上8:00回香港), 4大2小(BOYS -12YRS,11YRS)

DAY 1) 落機當日即包車去芭堤雅, 攞房後食飯, 行下商場
DAY 2) 芭堤雅沙灘, 下午可以做D咩??
DAY 3) 水上樂園玩到4點零回程曼谷途中有冇景點可以去??
DAY 4) 美功鐵路市場, 水上市場, SHOPPING
DAY 5) 早上8點回程香港

王國熱話

珍珠宮

國民生產總值:44304

kaiyui_BB 發表於 16-11-28 13:37
5日4夜 (下午4點機到泰國, 早上8:00回香港), 4大2小(BOYS -12YRS,11YRS)

DAY 1) 落機當日即包車去芭堤雅, ...
DAY 1) 落機當日即包車去芭堤雅, 攞房後食飯, 行下商場
DAY 2) 芭堤雅沙灘, 下午可以做D咩?? (( 可以出島玩水上活動囉 ))
DAY 3) 水上樂園玩到4點零回程曼谷途中有冇景點可以去?? (( 水上樂園玩完都攰啦...中途仲行乜鬼程吖...到BKK攞完房就吃飯去啦 !! ))
DAY 4) 美功鐵路市場, 水上市場, SHOPPING
DAY 5) 早上8點回程香港

男爵府

國民生產總值:6537

Day2: 芭堤雅沙灘要玩全日咁多時間既咩?我諗住玩到下午2點左右
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎