用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 4374|主題: 869690

gmarket用信用卡要比手續費嗎?

大宅

國民生產總值:1700

如題,thx

伯爵府

國民生產總值:18632

shirleyandchu 發表於 16-11-28 13:54
如題,thx

不用

水晶宮

國民生產總值:67592

畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 2015xmas

唔駛手續費

珍珠宮

國民生產總值:44114

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我每次付款之後, 銀行另外會有一項扣款(大約是幾蚊), 好似係海外交易啲費會

wcpcelia    發表於 16-11-29 14:46

大宅

國民生產總值:1700

Thx

男爵府

國民生產總值:5024

發表於 昨天 18:00 |顯示全部帖子
小肥楊 發表於 16-11-28 14:36
我每次付款之後, 銀行另外會有一項扣款(大約是幾蚊), 好似係海外交易啲費會 ...

侯爵府

國民生產總值:23201

發表於 昨天 18:49 |顯示全部帖子
我每次付款之後, 銀行另外會有一項扣款(大約是幾蚊), 好似係海外交易啲費會 ...

Me 2

複式洋房

國民生產總值:242

發表於 昨天 19:02 |顯示全部帖子
Visa唔使,master要

男爵府

國民生產總值:5036

發表於 昨天 19:04 |顯示全部帖子

我用中信 信用咭無額外扣款,永亨銀行就有

男爵府

國民生產總值:7047

發表於 昨天 19:09 |顯示全部帖子
subi5 發表於 16-12-7 19:04
我用中信 信用咭無額外扣款,永亨銀行就有

Aeon 都冇

珍珠宮

國民生產總值:34612

育兒性格勳章 畀面勳章

發表於 昨天 19:51 |顯示全部帖子

回覆:gmarket用信用卡要比手續費嗎?

唔係gmarket 收你手續費,係銀行

又不是visa 唔收master 收

收唔收係銀行決定,我用Boc visa 係有收,朋友用hsbc visa 無收,但唔係張張都唔收,要問

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎