用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

網購天地 今日: 138|主題: 57004

[其他] 請問有無JM喺美國6pm成功買嘢集運來香港?

複式洋房

國民生產總值:360

我已經開咗兩個acc,第一次,我billing acc同shipping acc都用同一個地址+hsbc visa,唔得,仲叫我fax 以下資料去美國
A copy of your bank statement (monthly bill) for the payment method
> used to make this purchase, including the billing address
> -- Your name, phone number, and the email address registered to your
> account
我send email話cancel orders,6pm有cancel orders 但佢hold我acc,我唯有申請過6pm新acc....

我上網再找資料,話billing acc 要寫visa卡的申請地址,咁我再用新acc買過,點知又email叫我fax俾以上資料。。。。我對買嘢都俾咁多個人資料都有保留,於是又上網搵原因。。

我見BK舊post又真係有人自己用集運買到,我都有找過資料,又上youtube睇,都係唔work,請問JM用邊張卡買到呢?
我喺polo同carters用HSBC visa 次次都得喎。。
謝謝賜教

王國熱話
斷斷續續出風癩,點解夜晚瞓著仲出多啲...
濾水器,邊個好?
經常流鼻血,煲咩飲可以醫治?
箍牙一問

大宅

國民生產總值:2101

前幾日買左, 已經收到email話shipped, 我集運去美國倉

複式洋房

提子乾 發表於 16-11-28 14:40
前幾日買左, 已經收到email話shipped, 我集運去美國倉

多謝你回覆,我想知你用HSBC visa?你billing address 用集運地址定visa card 申請地址?

大宅

bkywong 發表於 16-11-28 16:48
多謝你回覆,我想知你用HSBC visa?你billing address 用集運地址定visa card 申請地址?
...

用hsbc visa , 你有無做vertified by visa?

複式洋房

提子乾 發表於 16-11-28 16:52
用hsbc visa , 你有無做vertified by visa?

即係點?我買polo同carters就咁入信用卡號碼就ok

大宅

bkywong 發表於 16-11-28 17:03
即係點?我買polo同carters就咁入信用卡號碼就ok

你係比唔到錢?

複式洋房

提子乾 發表於 16-11-28 17:07
你係比唔到錢?

係呀,佢幫我cancel order 時,有講過 In the future when using an international credit card it may be necessary to require additional verification as we did with this order.,咁即係你講嘅咁?

大宅

bkywong 發表於 16-11-28 17:10
係呀,佢幫我cancel order 時,有講過 In the future when using an international credit card it may be ...

你問返銀行,我自己有用網上理財,登入後右邊有個制禁vertified by visa 咁上下,佢要你加個密碼先過到數

複式洋房

提子乾 發表於 16-11-28 17:13
你問返銀行,我自己有用網上理財,登入後右邊有個制禁vertified by visa 咁上下,佢要你加個密碼先過到數
...

原來係咁,我問吓銀行先得,真係多謝你!哈哈
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎