用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

出埠旅行 今日: 73|主題: 117447

[韓國] 首爾落雪?

大宅

國民生產總值:4969

ProAbsorb勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 分享愛 我的育兒心得勳章 育兒性格勳章 2015xmas 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 動物勳章

首爾呢幾日係咪落雪呀...我就黎飛去...咁咪勁凍勁乾??

王國熱話
【在港菲傭】「賓賓」原是選美冠軍…
大家接受到姐姐既沖涼時間?
賊傭轉戰澳門
急,工人話我唔炒佢佢就喺我屋企自殺

大宅

國民生產總值:2593

回覆樓主:

星期六落左,其他日子未見落雪
好乾

大宅

國民生產總值:4969

ProAbsorb勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 分享愛 我的育兒心得勳章 育兒性格勳章 2015xmas 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 動物勳章

Ikki_n 發表於 16-11-28 16:49
星期六落左,其他日子未見落雪
好乾
地下會有雪? 多唔多暖蛋賣?

大宅

國民生產總值:2593

chinsari 發表於 16-11-29 11:55
地下會有雪? 多唔多暖蛋賣?

飄雪,地下未有積雪
呢幾日無落雪

大宅

國民生產總值:3198

最關心BB問題熱投勳章 熱血勳章

乾到流左幾日鼻血

子爵府

國民生產總值:10198

醒目開學勳章 畀面勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
秘書妹妹 發表於 16-11-30 23:57
乾到流左幾日鼻血

點先可以被免流鼻血? 我聖誕出發,都怕仔流,因他好易流鼻血。

水晶宮

國民生產總值:67600

畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 2015xmas

sqq321 發表於 16-12-3 10:18
點先可以被免流鼻血? 我聖誕出發,都怕仔流,因他好易流鼻血。
帶定蜜糖到步就沖杯飲, 還有搽lotion入鼻孔會無咁乾, 注意多飲水.

男爵府

國民生產總值:5722

sqq321 發表於 16-12-3 10:18

去超市買罐裝梨水, ㄧ起身刷牙後即飲ㄧ罐先, 又潤又防喉嚨痛, 幾有效!

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

kitbebe 發表於 16-12-3 23:10
帶定蜜糖到步就沖杯飲, 還有搽lotion入鼻孔會無咁乾, 注意多飲水.

好,唔該晒!

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

TTJTMaMa 發表於 16-12-3 23:40
去超市買罐裝梨水, ㄧ起身刷牙後即飲ㄧ罐先, 又潤又防喉嚨痛, 幾有效!
...

好,唔該晒!
有冇圖片提供呀!

男爵府

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
sqq321 發表於 16-12-3 23:47
好,唔該晒!

超市ㄧ定有.机場便利店買過。
如雀巢咖啡罐裝size. 梨汁淺咖啡黄色有個梨圖片,

男爵府

sqq321 發表於 16-12-3 23:48
好,唔該晒!
有冇圖片提供呀!

梨汁

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

男爵府

好,唔該晒!
有冇圖片提供呀!

梨汁

男爵府

好,唔該晒!
有冇圖片提供呀!

梨汁

男爵府

好,唔該晒!
有冇圖片提供呀!

梨汁

別墅

國民生產總值:890

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
帶口罩

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

TTJTMaMa 發表於 16-12-4 17:32
梨汁

唔該晒,到時落機在機場買。thx

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

Wukarkar 發表於 16-12-5 20:23
帶口罩

ok, thx.
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎