用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

想生BB 今日: 1|主題: 89134

有冇人做過HSG子宮輸卵管攝影檢查?

複式洋房

國民生產總值:121

今日岩岩做完。。。真系好痛好痛。。。痛到腳都軟!!
有冇人做完冇痛冇盛?

複式洋房

國民生產總值:319

magicwand115 發表於 16-11-28 14:56
有冇人做完冇痛冇盛?
...

應該係唔通先會痛,照o個陣佢有冇同你講通定唔通?係即時見到ga。我通所以唔痛(放入去時有少痛),照完下腹少少怨。

複式洋房

SpringShek 發表於 16-11-29 01:56
應該係唔通先會痛,照o個陣佢有冇同你講通定唔通?係即時見到ga。我通所以唔痛(放入去時有少痛),照完下腹 ...

即時睇到嫁?我問佢佢叫我7日後去同醫生覆診。。。。
而且佢同我講痛唔一定係塞左。。。因為我朋友做過佢話佢個放射員都係話唔通先痛。。。但我個放射員話一次過灌甘多漿入去係一定會痛。。。佢地排走左後就唔會痛禾。。。我現架都係只可以得覆診。。。。。

複式洋房

magicwand115 發表於 16-11-29 10:28
即時睇到嫁?我問佢佢叫我7日後去同醫生覆診。。。。
而且佢同我講痛唔一定係塞左。。。因為我朋友做過佢 ...

係即刻睇到,因為佢地有個screen睇住,我都望到個screen但好遠睇唔清楚。係會痛痛o地但接受到,佢唧顯影劑唧得太快都會痛,但塞既話d人話係會痛到癲。唔好諗住啦,希望你路路暢通!亦有人話照完會易中d,你上網search下照後幾多日可以做功課

大宅

國民生產總值:2662

畀面勳章

magicwand115 發表於 16-11-28 14:56
有冇人做完冇痛冇盛?
...

我兩星期前仁安做~無痛又無塞~

洋房

國民生產總值:72

我上個月都係仁安做,唔係好痛 只係有少少唔舒服

洋房

國民生產總值:43

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
我都係仁安做,小小痛,忍到,冇塞

複式洋房

我估我個醫生都灌得幾快。。。同埋好似有分即用即棄管同鐵管(上網睇)軟管冇甘痛。。。反而我星期一做完今日星期三都仲有少少流血。。。。
系唔系正常?

大宅

國民生產總值:2662

畀面勳章

magicwand115 發表於 16-11-30 14:46
我估我個醫生都灌得幾快。。。同埋好似有分即用即棄管同鐵管(上網睇)軟管冇甘痛。。。反而我星期一做完今 ...

我大約兩三日就無哂血水

複式洋房

國民生產總值:102

我做過唔痛,只係放鴨咀撳有少少痛,你咁痛我諗同你做果個手勢都幾差

大宅

國民生產總值:1438

一下痛、但無塞,即時知

洋房

國民生產總值:55

我前幾個月有系台灣送子鳥診所做,
少少腰酸,冇其他感覺~
結果兩邊都正常~
不過咧,佢地有俾包藥物叫我檢查前1個小時後食,
裡面好似有抗生素同止痛藥。
唔知其他醫院有冇類似做法?

複式洋房

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
Chris_0328 發表於 16-11-30 23:40
我前幾個月有系台灣送子鳥診所做,
少少腰酸,冇其他感覺~
結果兩邊都正常~

我都收到一包上面寫抗菌既野。。。再另外有包止痛用。。。需要先食。。。
送子鳥嚮台灣邊到嫁?大約做左港幣幾多錢左右?

複式洋房

mytaktak 發表於 16-11-30 22:14
我做過唔痛,只係放鴨咀撳有少少痛,你咁痛我諗同你做果個手勢都幾差

我都覺。。。佢都灌得幾快。。。佢前面一講完要灌水啦我前後吾到十秒即時0-100甘痛到上腦。。。

大宅

國民生產總值:2417

樂桃猴年勳章 2016夢想成真 畀面勳章

SpringShek 發表於 16-11-29 01:56
應該係唔通先會痛,照o個陣佢有冇同你講通定唔通?係即時見到ga。我通所以唔痛(放入去時有少痛),照完下腹 ...

請問你係邊度照?幾錢?

大宅

Cheyennewu 發表於 16-11-29 23:10
我上個月都係仁安做,唔係好痛 只係有少少唔舒服

想知去仁安照要點Book 架?要唔要搵醫生寫referral 先可以睇?

複式洋房

Turnip 發表於 16-12-1 11:06
請問你係邊度照?幾錢?

3年前照了,印象中$7xx,o係筲箕灣愛東商場地面o個間好舊既化驗所,但要有醫生信先會幫你做。

大宅

SpringShek 發表於 16-12-1 12:02
3年前照了,印象中$7xx,o係筲箕灣愛東商場地面o個間好舊既化驗所,但要有醫生信先會幫你做。
...

Thanks
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎