用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

出埠旅行 今日: 154|主題: 117190

[日本] HK Express 機上有北九州5天火車証賣嗎?

大宅

國民生產總值:4586

好媽媽勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
HK Express 機上有北九州5天火車証賣嗎?
請問邊度有 HK Express 賣的價錢?
因為上 HK Express 官網都沒見有,
謝謝!

王國熱話
^0^相聚一刻談天室Part29^0^
佛理及靈異事同夢境既朋友請入黎,一齊講...
有冇美劇推介?
牛棚吹水站~離開這一刻感覺不會忘記~part12...
梁媽媽

大宅

國民生產總值:1213

有得賣,但唔記得價錢...我只記得算平的...

琥珀宮

國民生產總值:158745

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

有, 但唔記得幾錢

男爵府

國民生產總值:7664

便宜很多嗎?

大宅

好媽媽勳章

就係羅, 上官網又無
梁媽媽

大宅

國民生產總值:1499

有㗎,我上年12月去,都喺機上買,佢計港紙既,確係平d。

大宅

買咗之後要去JR博多站兌換

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

回覆樓主:

北九州5天 $729(10000yen)
呢排d yen急跌,唔知佢有無跟住減價,如果無減,就唔抵喇,印象中佢係只可以俾港紙(可以簽信用卡)。

男爵府

國民生產總值:8479

梁媽媽 發表於 16-11-28 15:35
HK Express 機上有北九州5天火車証賣嗎?
請問邊度有 HK Express 賣的價錢?
因為上 HK Express 官網都沒見 ...
官網是有的:
http://www.hkexpress.com/zh-hk/plan/flying-with-us/inflight-product#JR九州鐵路周遊券

似乎仍然是賣緊729元,之前YEN對7.5的時候就好抵,但現在6.9就不要買了,去賣火車證的AGENT買應該會仲平.

大宅

好媽媽勳章

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
明白, 謝謝大家的意見。
梁媽媽

男爵府

國民生產總值:7443

hfl2000 發表於 16-11-28 18:44
買咗之後要去JR博多站兌換

請問一定要即日換嗎?謝謝

大宅

02413124 發表於 16-11-29 17:56
請問一定要即日換嗎?謝謝

佢條款細則有寫:兌換期限為購買日起三個月內。

男爵府

國民生產總值:7443

hfl2000 發表於 16-11-29 18:31
佢條款細則有寫:兌換期限為購買日起三個月內。

謝謝
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎