用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

二手市場 今日: 2661|主題: 2101446

[其他] 【Oral-B迪士尼充電式兒童電動牙刷D10】

複式洋房

國民生產總值:212

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
【Oral-B迪士尼充電式兒童電動牙刷D10】

係咪仲頭痛緊買咩聖誕節禮物呢...
我地美國同事好落力, 感恩節幫我地去掃平貨, 呢支電動牙刷, 之前我地都賣緊HKD299, 但感恩節又再平D, 依家只係HKD198/盒, 買比小朋友做聖誕禮物, 又抵又實用, 小朋友又會鐘意, 係一個唔錯既選擇呀!! 快D落單啦, 得10盒咋!!

盒裝配件包括:
■藍色握柄/黃色防滑
■說明書
■兒童刷頭 (1枝)
■充電座

特點 :
◆1種刷頭: 迪士尼兒童刷頭,提供基礎潔牙與美白功能
◆獨特震動潔牙,每分鐘左右旋轉5,400次,多角度完整清潔兒童牙齒
◆超軟毛的刷頭設計(迪士尼授權圖案),可深入兒童較小口腔,,有效清潔後排臼齒,不傷害兒童幼嫩牙齦。
*中排特長的開放式刷毛,專攻兒童易蛀牙的牙齒咀嚼面。
◆16種不同音樂旋律計時器(每1分鐘)
◆2分鐘刷牙計時,培養小朋友刷牙的好習慣
◆藍色顯示型刷毛提醒定期更換刷頭
◆符合人體工學設計的防滑塑膠握柄,更合適小朋友握力及柔軟防滑的設計

Oral-B是最多牙醫和一般消費者選用的產品
更多牙醫師推薦使用, 所以爸爸媽咪決對可以放心 !

<以本店留言CFMED = 已落單>
**貨已到香港**

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

王國熱話
被lock file 求救
想學自己整網店
★☆ 機照打,水照吹 ☆★
請教電腦達人, 想買NOTEBOOK, 應該睇D 乜?

複式洋房

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
cocowong19 發表於 16-11-28 16:20

得返好少咋

洋房

國民生產總值:69

幾錢謝謝

複式洋房

MOONCAT362 發表於 16-11-29 11:06
幾錢謝謝

HKD198/盒

複式洋房

發表於 3 天前 |顯示全部帖子

回覆樓主:

別墅

國民生產總值:639

One pls

複式洋房

tkmomo 發表於 16-11-30 22:16
One pls

pls check pm

大宅

國民生產總值:4690

發表於 前天 19:52 |顯示全部帖子
cocowong19 發表於 16-11-28 16:20

有無淨刷頭呢?thx

大宅

國民生產總值:4629

發表於 前天 20:04 |顯示全部帖子
可以叉電的定入電芯的

複式洋房

發表於 前天 20:13 |顯示全部帖子
Ranb 發表於 16-12-1 19:52
有無淨刷頭呢?thx

可換刷頭, 但本店冇剩插頭出售

複式洋房

發表於 前天 20:13 |顯示全部帖子
ladynana 發表於 16-12-1 20:04
可以叉電的定入電芯的

是充電式的
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎