用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

家事百科 今日: 2|主題: 34366

分體冷暖冷氣

伯爵府

國民生產總值:17074

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

係唔係好易壞?有無JM可以分享下?
另外係唔係日立及大金比較好?

王國熱話
^0^相聚一刻談天室Part29^0^
佛理及靈異事同夢境既朋友請入黎,一齊講...
有冇美劇推介?
牛棚吹水站~離開這一刻感覺不會忘記~part12...

複式洋房

國民生產總值:129

唔易壞呀,大金ok

洋房

國民生產總值:64

crystalpui 發表於 16-11-28 17:06
係唔係好易壞?有無JM可以分享下?
另外係唔係日立及大金比較好?

我剛訂樂聲2匹定匹半.冷氣師傅介绍

珍珠宮

國民生產總值:44304

marco5535 發表於 16-11-28 22:30
我剛訂樂聲2匹定匹半.冷氣師傅介绍
我6月時都係裝左P記兩匹...

洋房

國民生產總值:82

I am also start to studying it ~~

大宅

國民生產總值:3445

發表於 昨天 17:12 |顯示全部帖子
我家今年5月時換左共4台,大部分人介紹大金,所以用左大金. 有個貼士分享:好多年前個師傅教,每次OFF冷氣前要轉做FAN吹半小時,可以防止喉管發霉耐用好多,我之前的冷氣用左13年都無壞,只係太舊用電量大才換
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎