用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 562|主題: 869974

Pokemon Go

別墅

國民生產總值:823

熱血勳章

啱啱放工諗住再開,唔知點解出呢個畫面,有無人試過,點做先可以玩番?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

男爵府

國民生產總值:8874

回覆 Rubyng429 的帖子

有呀,試過一次捉捉下精靈變佢,出去再入都系咁,唯有迫住玩佢 puzzle, 玩完又完,玩極都有,到最後又彈返出去捉精靈度,嚇鬼死,我仲差隻貝貝收工麻,入吾返就會以後吾玩

大宅

國民生產總值:4178

試過,跟佢指示啦,之後就可以玩返

wcpcelia    發表於 16-11-29 14:40

別墅

國民生產總值:823

熱血勳章

真係比佢嚇鬼死,要玩佢嘅puzzle先玩得,以為比佢block 咗

象牙宮

國民生產總值:240051

動物勳章 認識瑞士牛牛第一回 樂桃猴年勳章 我的育兒心得勳章 貓狗褓姆 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 2015xmas

試過
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

國民生產總值:13389

我試過,我囝幫我攪掂咗

彩鑽殿

國民生產總值:746432

動物勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2015xmas 2016夢想成真

回覆:Pokemon Go

試過

珍珠宮

國民生產總值:44202

動物勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 2015xmas

可能你個GPS行得太快, 系統以為你開外掛

珍珠宮

國民生產總值:31306

熱血勳章 醒目開學勳章

回覆:Pokemon Go

你答晒佢d問題就得㗎啦… 用嚟驗證你係真人啫

珍珠宮

國民生產總值:30291

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 2015xmas 樂桃猴年勳章

回覆樓主:

好耐冇玩,近排開番,依家袋滿左按stop 站冇分拎!

男爵府

國民生產總值:7264

醒目開學勳章

Rubyng429 發表於 16-11-28 17:19
啱啱放工諗住再開,唔知點解出呢個畫面,有無人試過,點做先可以玩番?

...

Me too

伯爵府

國民生產總值:17142

kit2004 發表於 16-11-28 18:47
好耐冇玩,近排開番,依家袋滿左按stop 站冇分拎!

我呢幾日見到話有百變怪 至玩
點知滿左系無分加 百變怪又捉唔到 都唔好玩
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎