自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

熱血勳章

啱啱放工諗住再開,唔知點解出呢個畫面,有無人試過,點做先可以玩番?

伯爵府

回覆 Rubyng429 的帖子

有呀,試過一次捉捉下精靈變佢,出去再入都系咁,唯有迫住玩佢 puzzle, 玩完又完,玩極都有,到最後又彈返出去捉精靈度,嚇鬼死,我仲差隻貝貝收工麻,入吾返就會以後吾玩

男爵府

試過,跟佢指示啦,之後就可以玩返

wcpcelia    發表於 16-11-29 14:40

大宅

熱血勳章

真係比佢嚇鬼死,要玩佢嘅puzzle先玩得,以為比佢block 咗

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

試過
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

我試過,我囝幫我攪掂咗

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆:Pokemon Go

試過

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

可能你個GPS行得太快, 系統以為你開外掛

珍珠宮

熱血勳章 醒目開學勳章

回覆:Pokemon Go

你答晒佢d問題就得㗎啦… 用嚟驗證你係真人啫

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

好耐冇玩,近排開番,依家袋滿左按stop 站冇分拎!

子爵府

醒目開學勳章

Rubyng429 發表於 16-11-28 17:19
啱啱放工諗住再開,唔知點解出呢個畫面,有無人試過,點做先可以玩番?

...

Me too

珍珠宮

kit2004 發表於 16-11-28 18:47
好耐冇玩,近排開番,依家袋滿左按stop 站冇分拎!

我呢幾日見到話有百變怪 至玩
點知滿左系無分加 百變怪又捉唔到 都唔好玩

首頁

尾頁

跳至