用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

今日: 7|主題: 23575

好鞋呀塊臉豬

子爵府

國民生產總值:11959

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
天氣一轉, 阿仔塊臉就好鞋, 同埋少少紅, 已經早晚同佢搽cream, 你地搽緊咩cream? 有冇咩建議?

侯爵府

國民生產總值:23849

亞囡塊面都開始鞋喇,我都想睇大家有乜推薦

大宅

國民生產總值:1246

我b都系 又紅又鞋
醫生介紹舒特膚保濕lotion

大宅

國民生產總值:1110

BB 皮膚幼嫩, 紗巾抹面時 ,注意唔好用咁大力

民房

國民生產總值:25

呢隻幾好 我仔仔查完之後very gd

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

水晶宮

國民生產總值:54754

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
都係幫佢搽施巴咋,唔好吹咁多風

水晶宮

國民生產總值:61436

翻風,BB皮膚幼嫩,系要擦cream。我囝囝由細到大,有施*。

子爵府

GCHK 發表於 16-11-28 19:37
亞囡塊面都開始鞋喇,我都想睇大家有乜推薦
尋晚試緊QV cream 希望會好啲

子爵府

Viennia 發表於 16-11-28 23:46
呢隻幾好 我仔仔查完之後very gd
你呢隻未見過, 係邊度買?

複式洋房

國民生產總值:198

我b都係又紅又鞋,而家搽緊油

子爵府

bicycle0132 發表於 16-11-29 16:28
我b都係又紅又鞋,而家搽緊油
係啲咩油黎架? work嗎

侯爵府

國民生產總值:23849

tristyma 發表於 16-11-29 16:11
尋晚試緊QV cream 希望會好啲
真架?咁我都試下

大宅

國民生產總值:1255

我bb之前塊面都乾到爆拆,我早晚加每次換片前都幫佢搽qv lotion!依家滑返晒喇!我相信勤力搽先係重點!同埋記住要搽少少去耳仔同耳珠,耳仔都乾到爆架!

侯爵府

國民生產總值:22343

回覆樓主:

我仔仔都係一直用施巴既

子爵府

國民生產總值:10313

我囝都係好鞋

子爵府

H.O.P.E 發表於 16-11-29 19:02
我bb之前塊面都乾到爆拆,我早晚加每次換片前都幫佢搽qv lotion!依家滑返晒喇!我相信勤力搽先係重點!同埋 ...
多謝提醒, 無諗過BB耳仔都會咁乾

大宅

國民生產總值:1255

tristyma 發表於 16-11-29 22:02
多謝提醒, 無諗過BB耳仔都會咁乾

男爵府

國民生產總值:7822

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
我仔塊面都會,而且仲紅下巴。我用施巴,下巴就用木瓜膏。

複式洋房

國民生產總值:214

回覆樓主:

我阿仔塊臉鞋仲有D粒粒,關唔關轉天氣事?

子爵府

summer11leung 發表於 16-11-30 15:47
我阿仔塊臉鞋仲有D粒粒,關唔關轉天氣事?
佢幾大? 啲粒粒係點樣架?
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎