用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 780|主題: 869772

情緒病真係慘

琥珀宮

國民生產總值:182865

hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 2015xmas

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

寶石宮

國民生產總值:407475

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 吸收力勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 樂桃猴年勳章 2016夢想成真 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 秋日勳章 炎夏勳章 春季勳章 冬日勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 2015xmas

回覆樓主:

情緒病很容易令人走上絕路

珍珠宮

國民生產總值:44251

回覆樓主:

係,我都幾乎死左!最後關頭好彩有奶奶同老公

wcpcelia    發表於 16-11-29 14:41

別墅

國民生產總值:502

回覆樓主:

一時睇唔開就係咁先
希望快啲有藥可以有效醫到情緒病

子爵府

國民生產總值:12733

無話可說 發表於 16-11-28 20:32
係,我都幾乎死左!最後關頭好彩有奶奶同老公

慢慢來。好多人明白同支持的。

大宅

國民生產總值:2924

rip

珍珠宮

國民生產總值:45429

這病比癌症更可怕,殺人於無形,而且不是很多人包容的

大宅

國民生產總值:3146

回覆樓主:

呢個病就只有自己知 有時真係控制唔到的

琥珀宮

國民生產總值:182865

hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 2015xmas

ruthccc 發表於 16-11-28 22:11
呢個病就只有自己知 有時真係控制唔到的

其實佢上司都好慘...

男爵府

國民生產總值:6212

公爵府

國民生產總值:25056

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆:情緒病真係慘

情緒病無聲無色

男爵府

國民生產總值:7086

good_pig 發表於 16-11-28 22:21
其實佢上司都好慘...

可能佢上司都唔知佢有這個病。

wcpcelia    發表於 16-11-29 14:41
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎