用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

出埠旅行 今日: 56|主題: 117146

[日本] 問大阪Fraser意見

別墅

國民生產總值:763

畀面勳章

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
請問有冇人住過,有冇意見提供,謝

王國熱話
請問有冇媽媽係養和有催生經驗?
QE生bb的mama, 入院用準備奶粉比bb嗎?
有無人只請工人2年去照顧初生bb?
30W開始作抽筋瞓唔到覺, 點算呀?
have a nice day!!!!

男爵府

國民生產總值:5423

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
丸子 發表於 16-11-28 19:49

好滿意

男爵府

國民生產總值:8133

畀面勳章

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
去親大阪都住呢間

複式洋房

國民生產總值:302

好滿意 x 2
One bedroom suite

大宅

國民生產總值:3824

lovehimhim 發表於 16-11-29 07:38
去親大阪都住呢間

方便?

男爵府

國民生產總值:8133

畀面勳章

tmtmtm 發表於 16-11-29 18:34
方便?

難波站對面,行去心齋橋又近,的住兩個仔,加兩三件行李唔想轉車

子爵府

國民生產總值:12057

超鍾意呢間,有小朋友首選

大宅

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
lovehimhim 發表於 16-11-29 19:03
難波站對面,行去心齋橋又近,的住兩個仔,加兩三件行李唔想轉車

由機場去難波幾?

大宅

cscsmlkyh 發表於 16-11-29 20:01
超鍾意呢間,有小朋友首選

真的嗎,可以分享下相

子爵府

國民生產總值:11674

好媽媽勳章

回覆:問大阪Fraser意見

大宅

國民生產總值:2913

丸子 發表於 16-11-28 19:49

超好,one bedroom 同two bed room都住過。十一月頭住two bed room 簡直唔捨得走

大宅

tmtmtm 發表於 16-11-30 16:39
真的嗎,可以分享下相

伱上佢網,圖同實物一樣。整齊,乾淨。

大宅

tmtmtm 發表於 16-11-30 16:37
由機場去難波幾?

價錢同時間

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

男爵府

國民生產總值:5423

發表於 前天 15:37 |顯示全部帖子

回覆樓主:

住過 返唔到轉頭,次次去親旅行都要揀啲有洗衣機嘅酒店
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎