用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

今日: 26|主題: 48910

好沮喪。。。。

複式洋房

國民生產總值:369

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
好沮喪,明明屋企驗條線超深色,諗住攞醫生紙,但頭先係醫生度驗,佢話無,依家約咗下星期再驗。。。。今次第二次懷孕,上次又係咁,今次又咁。。。。上次小產咗,今次好驚,我真係好唔開心

翡翠宮

國民生產總值:91874

等埋下一次先咯,陀BB都系緣份,隨緣喇

別墅

國民生產總值:595

可能醫生果支棒冇咁敏感

別墅

國民生產總值:726

祝福你

複式洋房

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
回覆 popofat 的帖子

佢話佢個支棒係最好架啦~~~我想問我放工前飲咗水,會唔會因為咁樣,D V V淡咗,所以驗唔到呢???同埋其實我見到支棒棒有淺控的

複式洋房

回覆 BKMAMIMAMI 的帖子

多謝

水晶宮

國民生產總值:54754

下一次一定可以check到嘅,唔好擔心

複式洋房

國民生產總值:173

唔好擔心住,再驗多次先啦~~~你心情都會影響BB架!!!祝福你

水晶宮

國民生產總值:61494

保持輕鬆心情,祝你好運。

複式洋房

回覆 dinosaurmum 的帖子

多謝祝福

複式洋房

回覆 PATHUI907 的帖子

多謝祝福

男爵府

國民生產總值:6862

祝福你

大宅

國民生產總值:2561

你過左幾多日先自己驗,會唔會太快驗

複式洋房

Jenny_lau 發表於 16-11-29 11:59
你過左幾多日先自己驗,會唔會太快驗

我dd開始驗,驗到過了dd一星期變深色了,所以去診所驗孕攞證明囉~

複式洋房

Fionhohoho 發表於 16-11-29 11:46
祝福你

多謝祝福,我會加油

大宅

國民生產總值:2561

Mrs_Kwok1111 發表於 16-11-29 13:32
我dd開始驗,驗到過了dd一星期變深色了,所以去診所驗孕攞證明囉~

有冇再驗多次?咁深色冇理由係醫生度驗唔到 祝福你

男爵府

國民生產總值:7868

祝福妳,建議妳過多兩日再驗過,唔好咁快打定輸數。

別墅

國民生產總值:813

祝福你

大宅

國民生產總值:1207

想生BB熱投

回覆:好沮喪。。。。

初期最好用晨v驗

別墅

國民生產總值:595

買支明天用晨尿再驗
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎