用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

論盡家傭 今日: 106|主題: 120578

遇到個最後坦白既姐姐

複式洋房

國民生產總值:265

原本今朝出post關於同個菲姐姐搞手續,點知俾佢放飛機,雖然佢當時話自己有病。

今晚佢過左黎我屋企話要同我解釋,原來佢真係甲狀腺有問題,需要做手術有埋醫生證明,仲話要俾番手續費我,佢答應我會幫我去菲領管做番取消手續

我真係好好彩,雖然之前嘥左時間,好彩佢對番我地坦白,我真心希望佢會快d好番

王國熱話
多一個用途 ^~^
cc 牛皮
My new CC
H最新色耳環,好靚啊

大宅

國民生產總值:3122

回覆樓主:

咁咪好lor ,咁坦白

大宅

國民生產總值:2835

回覆 Octopus_Ball 的帖子

佢係你附近呀? 哎,都浪費左時間啦, 我都係咁, 好無奈, 又要再穩

複式洋房

國民生產總值:265

sandyhome 發表於 16-11-29 10:27

佢係你附近呀? 哎,都浪費左時間啦, 我都係咁, 好無奈, 又要再穩

佢荃灣過黎粉嶺搵我

今朝仲去埋領事管搞好取消既文件,有交帶既人。

有人介紹我用helper place ,菲姐介紹我用Hong Kong domestic helper(ofw,f dh)

好多朋友都覺得我應該搵agent,唔好慳呢d錢

其實我地甘樣搵,好直接可以同個姐姐溝通

大宅

國民生產總值:2835

我一宜由 1200蚊, 到如家8, 9 千 Agent fee, 都想自己試下, 我大埔呀, 一起努力!
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎