用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由報料 今日: 141|主題: 242937

有冇介紹即沖粟米湯,以前係759買過

男爵府

國民生產總值:5634

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
有冇介紹即沖粟米湯,以前係759買過,但而家冇得賣,各位JM 有冇好介紹?thank you

王國熱話
多一個用途 ^~^
cc 牛皮
My new CC
H最新色耳環,好靚啊

大宅

國民生產總值:1436

tracyyan2015 發表於 16-11-28 21:25
有冇介紹即沖粟米湯,以前係759買過,但而家冇得賣,各位JM 有冇好介紹?thank you ...

早幾日先响759買過
Aeon都有

別墅

國民生產總值:826

tracyyan2015 發表於 16-11-28 21:25
有冇介紹即沖粟米湯,以前係759買過,但而家冇得賣,各位JM 有冇好介紹?thank you ...

留意當年粟米湯有出自"福島"小心選擇身邊要緊

wcpcelia    發表於 4 天前

男爵府

aquarius_girl 發表於 16-11-28 21:35
早幾日先响759買過
Aeon都有
請問有冇相片睇下或者係乜嘢牌子

別墅

國民生產總值:826

tracyyan2015 發表於 16-11-28 21:44
請問有冇相片睇下或者係乜嘢牌子

這個

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

男爵府

mabel1126 發表於 16-11-28 21:49
這個
Thx ,我想要直冲

男爵府

國民生產總值:9985

發表於 4 天前 |顯示全部帖子

早幾日在759見到有喎
2011年11月媽媽
2014年02月準媽媽

子爵府

國民生產總值:11408

呢隻好味呀我覺得,之前喺日本買過,返黎見759都有

男爵府

國民生產總值:7911

gillygulu 發表於 16-11-29 11:51
呢隻好味呀我覺得,之前喺日本買過,返黎見759都有

yes yes... did u see onion soup?? or corn soup?? i can only find pumpkin one >.<

子爵府

ikab 發表於 16-11-29 13:44

經開759幫你睇睇

子爵府

ikab 發表於 16-11-29 13:44

C6話長沙灣間759好齊貨

wcpcelia    發表於 3 天前

別墅

國民生產總值:532

認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投

回覆樓主:

吉之島topvalu果隻,好好味,好似mos果隻

子爵府

國民生產總值:10776

BK Milk勳章

Hazelzel 發表於 16-11-29 15:55
吉之島topvalu果隻,好好味,好似mos果隻

請問幾錢?點沖法?

別墅

國民生產總值:532

認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投

fennieng 發表於 16-11-29 16:46
請問幾錢?點沖法?

廿幾蚊8包,熱水沖,焗一陣攪勻就得

子爵府

國民生產總值:10776

BK Milk勳章

Hazelzel 發表於 16-11-29 16:53
廿幾蚊8包,熱水沖,焗一陣攪勻就得

唔該,買黎試下先

大宅

國民生產總值:2917

我通常每次冲兩包!濃D

男爵府

唔該晒咁多位

男爵府

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
wingwing729 發表於 16-11-29 19:23
我通常每次冲兩包!濃D
請問呢一隻幾錢呀?759 見到廿幾蚊得三包咋,冇八包装

大宅

國民生產總值:4218

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

發表於 前天 08:58 |顯示全部帖子
味道似吾似mos burger ?

大宅

國民生產總值:2917

發表於 前天 11:31 |顯示全部帖子
tracyyan2015 發表於 16-11-30 21:54
請問呢一隻幾錢呀?759 見到廿幾蚊得三包咋,冇八包装

好耐之前在759有八包,現在好少見,呢盒在日本買
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎