用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由報料 今日: 44|主題: 243262

分腳睡袋

大宅

國民生產總值:1484

小兒3歲,唔like密腳睡袋,有無邊隻分腳睡袋介紹,價錢相宜

王國熱話
【活動結束】國王送你法國BABYZEN YOYO+ 全套...
【活動結束】國王請你睇《‬麥兜‧飯寶...
【活動結束】國王送你VICHY火山礦物溫泉水...
【活動結束】國王送你《魯賓遜漂流記3D》...

伯爵府

國民生產總值:17691

micandmin 發表於 16-11-28 22:03
小兒3歲,唔like密腳睡袋,有無邊隻分腳睡袋介紹,價錢相宜

halo

男爵府

國民生產總值:5266

我淘寶買,好多款

大宅

國民生產總值:1484

引用:Quote:micandmin 發表於 16-11-28 22:03 小

原帖由 andyan324 於 16-11-28 發表
halo
香港邊度買平

大宅

國民生產總值:2644

我都想知

複式洋房

國民生產總值:351

回覆樓主:

/EON賣緊$299

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

男爵府

國民生產總值:5030

淘寶有,我都買左比我仔5歲

別墅

國民生產總值:597

jasper0407 發表於 16-11-29 00:08
淘寶有,我都買左比我仔5歲

請問可以 share link 嗎?

子爵府

國民生產總值:14044

andyan324 發表於 16-11-28 22:25
halo

我仔鍾意halo, fleece唔太厚, 千色有賣但剛做完減價, 可以去amazon us望吓, 平好多

男爵府

國民生產總值:8121

回覆樓主:

Cotton Candy XXXX, 佢隻皇牌睡袋真係好好用,我仔由細用到大, 有不同size, 用到好大個都得。

版主

國民生產總值:43115

大廚勳章 玩具勳章 趣教勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆樓主:

halo上amazon.com買,直運HK
回家,並不只因為能遮風避雨、吃飽喝暖;
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

男爵府

國民生產總值:5549

動物勳章 認識瑞士牛牛第一回 2016夢想成真 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 BK Milk勳章 2015xmas

琪寶 發表於 16-11-29 07:27
Cotton Candy XXXX, 佢隻皇牌睡袋真係好好用,我仔由細用到大, 有不同size, 用到好大個都得。
...
My daughters both still use it...they use it when they are baby and now both are 5 and 7 :D

男爵府

國民生產總值:5621

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章

kizzez_irene 發表於 16-11-29 10:30
My daughters both still use it...they use it when they are baby and now both are 5 and 7 :D

請問係邊度買? 聽講有不同厚度, 你女女著邊款呢? 謝謝

大宅

國民生產總值:2644

琪寶 發表於 16-11-29 07:27
...

幾錢?

男爵府

國民生產總值:6565

我用halo &a cotton candy

男爵府

國民生產總值:8121

RAINQQ 發表於 16-11-29 11:46
幾錢?

三百幾

水晶宮

國民生產總值:52399

呢個幾好喎, 試吓先

男爵府

國民生產總值:9812

Halo , Facebook 有賣 $170

複式洋房

國民生產總值:118

係新浦崗廣場一樓買左件$138

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

國民生產總值:4295

ccnnml 發表於 16-11-29 00:06
/EON賣緊$299

同我淘嘅型一樣
可拆袖,又可喺下面打開換片、Wee Wee
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎