用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

出埠旅行 今日: 80|主題: 128210

[日本] 聖誕沖繩遊

複式洋房

國民生產總值:372

BKXmas勳章

四個大人去,年尾出發,去五日,想一半睇景一半行街,大家建議自駕兩日定join local tour?

王國熱話
PCCW公屋500m續約要幾錢呢?
2017 書展 兒童hall 3 雷品
小童八達通手錶
買迪迪尼飛

禁止訪問

國民生產總值:2948

BKXmas勳章

大宅

國民生產總值:4630

動物勳章 BKXmas勳章

沖繩一定係自駕

男爵府

國民生產總值:5656

BKXmas勳章

四個大人又有人識揸車就租足咁多日啦, 租車唔貴但方便同靈活好多

寶石宮

國民生產總值:309367

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章

租車玩方便啲

伯爵府

國民生產總值:17197

動物勳章 BKXmas勳章

我年底去跨年
睇情況可能自駕
人多又想去中/北部玩
自駕方便

別墅

國民生產總值:625

BKXmas勳章

TopKind 發表於 16-11-28 22:35
今年年尾 ?
日本全年最旺季, 沖繩係日本當地人國內遊熱門, 車貴、酒店貴、冇車、冇酒店...

我聖誕期間三大三小(最小4歲)自駕遊沖繩,有觀鯨嗎?還有什活動可玩?

男爵府

國民生產總值:6646

BK Milk勳章 BKXmas勳章

uranusur 發表於 16-12-5 07:51
我聖誕期間三大三小(最小4歲)自駕遊沖繩,有觀鯨嗎?還有什活動可玩?
...

觀鯨據聞架有可能船會好拋,好大浪,小朋友可能頂唔順。

其他活動,都係水族館+繩網; 長滑梯; 動物園+科學館; 沙灘煙花等等。

侯爵府

國民生產總值:23719

開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 最關心BB問題熱投勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 BK Milk勳章 2017媽媽節

uranusur 發表於 16-12-5 07:51
...
可去動物園的xmas fantasy

禁止訪問

國民生產總值:2948

BKXmas勳章

複式洋房

國民生產總值:415

BKXmas勳章

ada_fung 發表於 16-12-5 07:57

其他活動,都係水族館+繩網; 長滑梯; 動物園+科 ...

海灘煙花 係邊度睇?

男爵府

回覆 GabGabGab 的帖子

自己去沙灘放, 但唔係所有沙灘都可以

複式洋房

國民生產總值:415

BKXmas勳章

ada_fung 發表於 16-12-6 13:24
回覆 GabGabGab 的帖子

自己去沙灘放, 但唔係所有沙灘都可以

聽落好似好好玩, 試下先

別墅

BKXmas勳章

ada_fung 發表於 16-12-5 07:57

其他活動,都係水族館+繩網; 長滑梯; 動物園+科 ...

煙花可以去邊度買?超級市場?便利店?

男爵府

uranusur 發表於 16-12-14 08:18
煙花可以去邊度買?超級市場?便利店?

夏天去時,超市,便利店都買到。
內附一支小蠟燭方便你點煙花,自己買打火機,最好帶個膠袋將玩完既垃圾袋走。

別墅

BKXmas勳章

ada_fung 發表於 16-12-14 09:08
夏天去時,超市,便利店都買到。
內附一支小蠟燭方便你點煙花,自己買打火機,最好帶個膠袋將玩完既垃圾袋 ...

謝謝你的回覆(emoji)
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎