用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

網購天地 今日: 41|主題: 57032

[淘寶] 淘窗簾

大宅

國民生產總值:1773

請問各位有冇商店介紹?
另外,用直送還是用集運運費抵D呢?謝謝

王國熱話
韓劇友哇鬼大本營~part3
鍾意<<防彈少年團>>BTS入黎傾
宋宋CP 太陽的後裔 Part II
<<雲畫的月光>> 鍾意朴寶劍入黎傾

複式洋房

國民生產總值:287

今年五月初買過,唔錯,幾滿意,OK㗎!
我係官方集運嘅,一件窗簾(尺寸:寬2.0米 x 高1.4米) 連包裝重0.8kg

https://detail.tmall.com/item.ht ... FPs&_u=t2i44hsb76d5

大宅

國民生產總值:2630

回覆樓主:

留毛等分享

別墅

國民生產總值:641

回覆樓主:

剛入手呢間,遮光度ok,雖然我唔太喜歡呢種質料,但整體唔錯,平靚正

复制这条信息,打开(emoji)手机淘宝(emoji)即可看到【定做成品遮光遮阳布窗帘客厅卧室窗帘加厚隔热地中海飘窗落地帘】¥AAebiKCO¥http://e22a.com/h.1fUDvM?cv=AAebiKCO&sm=25ce65

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

別墅

國民生產總值:641

回覆樓主:

實物圖

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎