用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 2088|主題: 869812

一屋去旅行煮飯篇好溫馨呀( ̄∇ ̄) 阿滕叻叻!  

男爵府

國民生產總值:5477

笑鬼屎
阿滕真係好似煮得好掂咁喎,我反而有興趣睇佢拍教煮,講下師奶仔秘技、教煮嘢咁,應會好睇,佢夠放應幾好睇⋯⋯
落醋蒸魚

Ah_Mi    發表於 16-11-29 23:24

男爵府

國民生產總值:5477

落醋蒸魚>>>>係講劉江呀

大宅

國民生產總值:2476

回覆樓主:

劉老師好搞笑,好玩得,同平時睇戲好唔同。

水晶宮

國民生產總值:52692

2016夢想成真 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 2015xmas

好中意睇

子爵府

國民生產總值:11649

回覆樓主:

睇佢地一家一齊煮餸好開心,雖然好嘈,但真係好family咁

wcpcelia    發表於 16-11-29 12:18

大宅

國民生產總值:3595

我同兩歲半仔都睇到卡卡聲呀

象牙宮

國民生產總值:239995

動物勳章 認識瑞士牛牛第一回 樂桃猴年勳章 我的育兒心得勳章 貓狗褓姆 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 2015xmas

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

寶石宮

國民生產總值:300248

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 2015xmas

今晚好搞笑, 由買餸到煮飯, 勁搞笑, 尾果幕阿99話小綿羊

子爵府

國民生產總值:12602

回覆樓主:

好睇,好溫馨,我老公開電視陪我睇

大宅

國民生產總值:1203

好好睇!

伯爵府

國民生產總值:17142

winni_ng 發表於 16-11-28 23:00

邊個煮完唔洗番佢!!!聽見系羅蘭姐就無事無事

wcpcelia    發表於 16-11-29 12:37

大宅

國民生產總值:2924

伯爵府

國民生產總值:18256

回覆樓主:

今集齊哂人食飯,好溫馨好好睇,又好好笑

珍珠宮

國民生產總值:37658

ILLUMA Inspired by Nature勳章 動物勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 分享愛 想生BB熱投 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 2015xmas

真係好温馨

珍珠宮

國民生產總值:37445

動物勳章 最關心BB問題熱投勳章 2015xmas 畀面勳章

引用:劉老師好搞笑,好玩得,同平時睇戲好唔同。

原帖由 winni_ng 於 16-11-28 發表

珍珠宮

國民生產總值:36987

醒目開學勳章 環保接龍勳章 2016夢想成真

今集買送煮飯真係好正, 睇得好開心
阿滕幾有賢妻feel, 結左婚真係唔同晒, 讚
劉老師唔使講啦, 又幽默又轉數快, 又玩得, 呢種老人家好得人鍾意

Ah_Mi    發表於 16-11-29 23:25

伯爵府

國民生產總值:18639

TMC3012 發表於 16-11-28 23:12
今晚好搞笑, 由買餸到煮飯, 勁搞笑, 尾果幕阿99話小綿羊:joyo ...

小綿羊真係堅好笑

wcpcelia    發表於 16-11-29 12:30

大宅

國民生產總值:2530

又話冇買米,點解有飯食

珍珠宮

國民生產總值:39311

畀面勳章

引用:Quote:TMC3012 發表於 16-11-28 23:12 今晚

原帖由 kkvicky 於 16-11-28 發表
小綿羊真係堅好笑
yes

大宅

國民生產總值:1471

阿滕斬嘢好有架勢,波比話齋,有阿滕定好多好在今晚有佢
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎