用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由報料 今日: 227|主題: 243197

有冇港島抵食打邊爐介紹(最好是任食)  

大宅

國民生產總值:2989

如题。謝謝!

王國熱話

大宅

國民生產總值:3841

2015xmas

柴灣東城,有邊爐打,有熟食
漁灣邨泉記,主要係仼食海鮮

別墅

國民生產總值:943

柴灣青年廣場,好似$148任飲任食,坐得幾舒服,食物都ok

男爵府

國民生產總值:8079

咁多柴灣人

大宅

國民生產總值:2298

好媽媽勳章 醒目開學勳章

回覆樓主:

天后水星街有間叫烏龍小菜館 鴛鴦湯底118蚊任食有廿幾款配料 另有個海鮮拼盤送 無加一菜芥 超抵 一個羊腩煲加任食配料都係178

複式洋房

國民生產總值:139

火人 發表於 16-11-29 01:09
天后水星街有間叫烏龍小菜館 鴛鴦湯底118蚊任食有廿幾款配料 另有個海鮮拼盤送 無加一菜芥 超抵 一個羊腩煲 ...

呢間唔錯!我上次都試過!D食物都幾新鮮!(emoji)(emoji)(emoji)

wcpcelia    發表於 16-11-29 15:05

水晶宮

國民生產總值:59889

畀面勳章 BK Milk勳章 2015xmas

回覆樓主:

柴灣東城普普通通,青年廣場果間ok,呢2間平民價錢可以試下,泉記簡直垃圾,之前試過d海鮮唔新鮮,又臭,從此 blacklist

大宅

rita1208 發表於 16-11-28 23:09
如题。謝謝!

多謝各位嘅建議

男爵府

國民生產總值:6096

柴灣漁灣泉記真係最抵, 任飲任食冇時限都係$160 (冇加一), 手臂咁大隻嘅瀨尿蝦, 蜆, 蝦, 蟹都係任食. 我地都經常去食.

象牙宮

國民生產總值:239995

動物勳章 認識瑞士牛牛第一回 樂桃猴年勳章 我的育兒心得勳章 貓狗褓姆 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 2015xmas

CWB 日牛
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

國民生產總值:3005

esmehouse 發表於 16-11-29 11:42
CWB 日牛

日牛全名係咩?

大宅

火人 發表於 16-11-29 01:09
天后水星街有間叫烏龍小菜館 鴛鴦湯底118蚊任食有廿幾款配料 另有個海鮮拼盤送 無加一菜芥 超抵 一個羊腩煲 ...

呢間任食可以一試,謝

象牙宮

國民生產總值:239995

動物勳章 認識瑞士牛牛第一回 樂桃猴年勳章 我的育兒心得勳章 貓狗褓姆 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 2015xmas

kawaipris 發表於 16-11-29 11:50
日牛全名係咩?

http://www.nichigyu.com/

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

野蠻b 發表於 16-11-28 23:33
柴灣青年廣場,好似$148任飲任食,坐得幾舒服,食物都ok

柴灣青年廣場,是否這間?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

國民生產總值:1728

rita1208 發表於 16-11-29 13:58

有冇九龍區抵食好食介紹呀?

版主

國民生產總值:97304

動物勳章 夏天玩到顛 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

銅鑼灣廣場二期德興。大集團靚裝修好坐,鬧市都係百幾蚊抵到喊(長期有位,如果唔係有大集團照住一早做唔掂)
無咩海鮮,但豬牛肉片無限、丸菜麵一般野無限、飲品無限、有少量甜品無限

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

版主

國民生產總值:97304

動物勳章 夏天玩到顛 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

yvonne818 發表於 16-11-29 09:52
柴灣東城普普通通,青年廣場果間ok,呢2間平民價錢可以試下,泉記簡直垃圾,之前試過d海鮮唔新鮮,又臭,從 ...

我聽過所以唔敢試

水晶宮

國民生產總值:59889

畀面勳章 BK Milk勳章 2015xmas

引用:Quote:野蠻b 發表於 16-11-28 23:33 柴灣青

原帖由 rita1208 於 16-11-29 發表
係呢間

別墅

國民生產總值:943

rita1208 發表於 16-11-29 13:58

係牙

大宅

回覆 火人 的帖子

上openrice 睇佢係食中菜為主既? 係咪好味過打邊邊?
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎