用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

出埠旅行 今日: 472|主題: 117512

[韓國] 今晚先通知吾成團 1 DAY TOUR

大宅

國民生產總值:2182

JOIN左莎拉 2/12 ONE DAY TOUR, 剛收到吾成團, 想自己去南怡島, 住明洞, 點去? 有無人近幾日去完, 而家睇咩?

王國熱話
818 有冇人用過Air Bnb
英 瑞 法 觀光 滑雪 迪迪尼 親子遊 * 巴黎 U...
網上免稅店瘋狂購物
2017 Summer London Trip

子爵府

國民生產總值:10066

熱血金章 醒目開學勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回

MKY 發表於 16-11-28 23:49
JOIN左莎拉 2/12 ONE DAY TOUR, 剛收到吾成團, 想自己去南怡島, 住明洞, 點去? 有無人近幾日去完, 而家睇 ...

上南怡島官網睇下 , 好似仁寺洞有專車去 , 不過限定時間

伯爵府

國民生產總值:16727

回覆樓主:

search Hehaseoul 睇睇。
我將這事告訴你們,是叫你們在我裡面有平安.在世上你們有苦難,但你們可以放心,我已經勝了世界. (約16:33)Born 3.02kg/1m 4.52kg/2m 6.06kg/3m10d 7.19kg/4m25d 8.38kg/6m 8.79kg/7m 9kg/8m 9.6kg/10m3w 10.2kg/12m 10.2kg/13m 10.8kg/16m 11.2kg

伯爵府

國民生產總值:17314

JOIN左莎拉 2/12 ONE DAY TOUR, 剛收到吾成團, 想自己去南怡島, 住明洞, 點去? 有無人近幾日去完, 而家睇 ...

你試吓問星程,我跟過都ok

唔好點評我

伯爵府

國民生產總值:17314

Honey 發表於 16-11-29 08:43
search Hehaseoul 睇睇。

呢間我都跟過滑雪,佢滑雪起家,都係唔錯
唔好點評我

別墅

國民生產總值:565

我原本都join了可能是同1團,最後决定自己去

大宅

國民生產總值:2182

有冇人今日去左南怡島 咩景況?

大宅

國民生產總值:4578

上次去是明洞坐ktx 去加平再轉地鐵到金裕貞,再坐的士去南怡島渡頭

大宅

國民生產總值:1071

男爵府

國民生產總值:6167

回覆:今晚先通知吾成團 1 DAY TOUR

去加平轉的士去碼頭
回程再係碼頭隔離搭一陣巴士去小王子村

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎