用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

婦女醫護 今日: 8|主題: 29963

避孕針經期問題

洋房

國民生產總值:73

BKXmas勳章

咁多位靚女好 請指教
星期五發覺有少量啡 估計星期六係m到第一日
星期六朝早見到多血 但沒有經痛 就去左睇醫生打左第一次第一枝避孕針
當晚都有少少唔舒服 第二朝就冇事 當日流量都多

但星期日一 兩天都好似m完咁 全日可能只有幾滴血
大家覺得正常嗎?

星期一男人見我咁少 我地都忍唔住做左一次冇戴套 期間都有少少血流出

擔心如果唔係真正m到 枝針係咪7日後都生效唔到架?

王國熱話
有無人用過 La jouvence 肌底活生膠囊?
眼下有條弧形線!係咩黎?眼袋?淚溝?
近日好多kol 分享 Eucerin 呢個牌子產品,有...
心思思想去Cosmax打laser

男爵府

國民生產總值:9963

BKXmas勳章

你第一次打避孕針?
我只想要一個健健康康既bb就足夠 ...

洋房

BKXmas勳章

係呀 最後只係第一日有m 之後幾日就完左

大宅

國民生產總值:1667

BKXmas勳章

abc2111 發表於 16-12-5 01:44
係呀 最後只係第一日有m 之後幾日就完左

你就好啦,我上個月5號黎M打第一次一個月針,29號先黎完,今個月3號又黎,真係人都癲

洋房

BKXmas勳章

回覆 Xsempre 的帖子

即係黎足一個月?? 好灰喎 我反而係擔心驚咁少係唔安全唔正常😓
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎