用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

婦女醫護 今日: 16|主題: 28718

避孕針經期問題

洋房

國民生產總值:55

咁多位靚女好 請指教
星期五發覺有少量啡 估計星期六係m到第一日
星期六朝早見到多血 但沒有經痛 就去左睇醫生打左第一次第一枝避孕針
當晚都有少少唔舒服 第二朝就冇事 當日流量都多

但星期日一 兩天都好似m完咁 全日可能只有幾滴血
大家覺得正常嗎?

星期一男人見我咁少 我地都忍唔住做左一次冇戴套 期間都有少少血流出

擔心如果唔係真正m到 枝針係咪7日後都生效唔到架?

王國熱話
朋友派在彩雲一邨長波樓,有冇Jm可以講吓...
G.129......擴3有無jm預計到幾時可以上樓?
公屋審查完可否拿綠表資格買居屋?
有冇好裝修公司介紹?

男爵府

國民生產總值:9880

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
你第一次打避孕針?
我只想要一個健健康康既bb就足夠 ...

洋房

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
係呀 最後只係第一日有m 之後幾日就完左

大宅

國民生產總值:1452

abc2111 發表於 16-12-5 01:44
係呀 最後只係第一日有m 之後幾日就完左

你就好啦,我上個月5號黎M打第一次一個月針,29號先黎完,今個月3號又黎,真係人都癲

洋房

回覆 Xsempre 的帖子

即係黎足一個月?? 好灰喎 我反而係擔心驚咁少係唔安全唔正常😓
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎