用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 4119|主題: 869493

求救...電熱水爐上面盞燈同出面手掣盞燈都唔著

複式洋房

國民生產總值:135

check左無跳掣,請問整+檢查費大概幾多?
過左保養,牌子係Esaar,model: DN-18F(N)
公屋辦事處水電職員受理嗎?
thanks!

珍珠宮

國民生產總值:44304

1蚊銀 發表於 16-11-29 02:40
過左保養,牌子係Esaar,model: DN-18F(N)
公屋辦事處水電職員受理嗎? ...
自己家庭嘅電器壞左關公屋辦事處水電職員咩事??? 我真係唔識

BTW, 部機用左幾耐呀???

大宅

國民生產總值:1290

我都係 esaar
中電既話檢查費 $340
0 件另計
但我自己扭緊返粒螺絲又用得返
你 check 下會唔會鬆左螺絲吧

伯爵府

國民生產總值:15993

換曲架制$200

伯爵府

國民生產總值:15993

我先在屋村電器鋪問
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎