用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

今日: 2|主題: 23599

有無初生B食緊s26 ultima既媽媽

複式洋房

國民生產總值:261

覺唔覺食左bb好多痰同抖氣唔順,仲有都比較難掃風,就算幫佢掃完都會嘔奶?

洋房

國民生產總值:68

回覆:Szefan 的帖子

有,換左奶咀好似好d! nuk有air system既咀!痰就呢個星期多好多,唔知係咪轉天氣!

子爵府

國民生產總值:12063

你試下1餐分2次掃 ,無咁易嘔奶

大宅

國民生產總值:1064

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
掃唔到風 都唔知關唔關奶粉事

民房

國民生產總值:26

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
我仔之前都掃唔到風成日嘔奶,跟住啲人教我坐直bb佢自然會吐返啲風出黎,又真係work wo

大宅

國民生產總值:3283

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 熱血勳章 2016夢想成真

細個係難d掃得出,大個就好d

侯爵府

國民生產總值:22391

回覆樓主:

我覺得掃唔到風應該系一個個bb問題,同奶粉買咩關係

複式洋房

國民生產總值:162

同奶粉未必有關係,
但真係擔心既,你咪幾隻大牌子,
美贊,能x,牛x,美素個d試下

複式洋房

國民生產總值:156

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
係啊!我初初係人奶加奶粉,食S26 BB成日抖氣有聲,又成日嘔痰出黎。原本都唔知原因,後來我夠奶,無飲奶粉就無曬事,應該真係關奶粉事

複式洋房

回覆 tristyma 的帖子

試過啦,都係嘔!有時仲噴射式甘嘔出來,睇都到心痛!

複式洋房

回覆 mwtemily 的帖子

我果個嘔唔到啲痰出來呀!

複式洋房

回覆 豬仔船 的帖子

哩隻食左每日有幾次便便,唔知轉邊種同埋唔想成日轉呀

複式洋房

回覆 我要做媽媽 的帖子

佢一時時,有時抱直未掃就已經(嗯)到,但最幣(嗯)左都會嘔奶,唉

複式洋房

回覆 精靈媽 的帖子

係我嫁,但最幣我掃左風佢都嘔奶,情況都嚴重,10餐有7餐都嘔,有時仲嘔好多

複式洋房

國民生產總值:140

Szefan 發表於 16-12-2 04:15
回覆 精靈媽 的帖子

係我嫁,但最幣我掃左風佢都嘔奶,情況都嚴重,10餐有7餐都嘔,有時仲嘔好多 ...

我仔廿幾日大,佢就好關事。超多痰,食完大半個鐘都咳唔到出嚟,只可以不停地咳同叫,同佢換咗奶粉就無事了。
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎