跳至
[元朗區] 天水圍中醫

首頁

尾頁

大宅

請問有無好嘅中醫介紹呢?想係天水圍睇。
thanks

複式洋房

博愛醫院中醫門診,係天華,另一個就那打素醫院中醫, 係天晴。 詳細自行上網查詢

男爵府

我之前睇過天華既博愛醫院中醫, 唔太夾我,食完藥唔覺得有咩幫助.
而家去開新北江果度有一個女中醫叫"伍素蝶", 佢D 藥夾到我, 仲醫好左我M痛問題, 不過佢比起新北江裡面其他中醫貴少少.

大宅

漲爆媽媽 發表於 16-11-29 15:36
我之前睇過天華既博愛醫院中醫, 唔太夾我,食完藥唔覺得有咩幫助.
而家去開新北江果度有一個女中醫叫"伍素 ...

大約幾錢一次呢?同埋個位置係邊到附近?thx a lot

男爵府

wahmaggie 發表於 16-11-29 15:46
大約幾錢一次呢?同埋個位置係邊到附近?thx a lot

係新北江地下一直行入去, 我記得附近有雞蛋仔店, 對面有間報紙檔.(診金$50 , 一劑藥$75) . 其實沿路都有好幾間中醫, 有間中醫好多人睇, 叫"蔡志遠" , 不過我睇過佢都唔係咁夾. 所以你試一試邊一個夾自己.

大宅

漲爆媽媽 發表於 16-11-29 15:56
係新北江地下一直行入去, 我記得附近有雞蛋仔店, 對面有間報紙檔.(診金$50 , 一劑藥$75) . 其實沿路都有 ...

明白,唔該晒你

男爵府

wahmaggie 發表於 16-11-29 16:00
明白,唔該晒你

唔使客氣呀~ 提一提, 伍醫生講野有D掘架, 我第一次睇佢覺得佢有D串, 不過睇多幾次慣左無咩特別. 我最近都有帶我仔(6歲) 去睇佢, 佢咳左一星期, 食完兩劑藥就好番了. 希望佢夾到你啦. ^^

別墅

回覆 wlc66 的帖子

我都係睇開呢兩間

大宅

回覆樓主:

邊間都好,千萬不要睇天盛街市內地下藥房的中醫,其實個中醫沒問題,只是負責執藥的藥房職員太差,竟然將一個成年病人的藥給了一個小朋友病人,還要是那小朋友病人已取藥走後,那成年病人發現自己的藥有問題,連中醫也認為是執錯了,但那執藥的竟堅持沒錯,完全沒想過要通知那小朋友病人的家長勿飲那錯了的藥,只是不斷自辯,完全沒責任心。

大宅

hoishan2004 發表於 16-12-14 06:06
邊間都好,千萬不要睇天盛街市內地下藥房的中醫,其實個中醫沒問題,只是負責執藥的藥房職員太差,竟然將一 ...

我之前都睇過2次,不過啲藥唔夾我

首頁

尾頁

跳至