用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

今日: 45|主題: 48975

懷孕中期,喉嚨痛。。。

複式洋房

國民生產總值:110

懷孕中期,喉嚨痛。。。
可不可以食喉糖呢?

複式洋房

國民生產總值:115

我的婦產科醫生說只可以食得果定,我覺得鹽水漱口有效d

複式洋房

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
LA01312013 發表於 16-11-29 08:09
我的婦產科醫生說只可以食得果定,我覺得鹽水漱口有效d

唔該曬!

別墅

國民生產總值:746

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
得果定邊隻味

子爵府

國民生產總值:10070

回覆樓主:

以前我舊同事教我食秋梨枇X蜜,你可以去睇下d成份再決定。

大宅

國民生產總值:1045

回覆樓主:

我上次食奇異果。。好似好d....可以試下 !~

侯爵府

國民生產總值:22391

應該冇問題架,飲多d水喇

複式洋房

沖咸金桔水,熱慢飲,連續飲到好點好見效

複式洋房

多謝大家意見。好番中。。。
大家都小心身體。好多人有病都唔用口罩。記得自備吖
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎