用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 4257|主題: 869298

有冇人用緊電x數碼新嗰個$108 5Gplan?

複式洋房

國民生產總值:375

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
我本身2Gplan,但近來好慢,有冇人用緊速度得唔得?

伯爵府

國民生產總值:15300

複式洋房

男爵府

國民生產總值:5203

ILLUMA Inspired by Nature勳章 陪月勳章

amonkeycarol 發表於 16-11-29 08:03
我本身2Gplan,但近來好慢,有冇人用緊速度得唔得?
我都想知×2

大宅

國民生產總值:4959

tszyanbb 發表於 16-11-29 18:30
我都想知×2

剛轉左$108 + 18

大宅

國民生產總值:3426

chung_ma 發表於 16-11-29 18:38

好用嗎?有冇地方收唔到?

大宅

tszyanbb 發表於 16-11-29 18:30
我都想知×2

大宅

chung_ma 發表於 16-11-29 18:43

星期日先開始用呢個plan, 好似係快左,但在旺角mtr 中上bk就麻麻地,要待test先報告

侯爵府

國民生產總值:23719

chung_ma 發表於 16-11-29 18:38

ok ng ok ar?上網會唔會lag下lag下?

侯爵府

國民生產總值:23719

chung_ma 發表於 16-11-29 18:45
星期日先開始用呢個plan, 好似係快左,但在旺角mtr 中上bk就麻麻地,要待test先報告
...

你係帶number轉台定點?

水晶宮

國民生產總值:53622

BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2015xmas

引用:Quote:tszyanbb 發表於 16-11-29 18:30 我

原帖由 chung_ma 於 16-11-29 發表
請問睇片 ok 嗎? 爸爸想轉呢個 plan 呢?

數學是不完美事實的完美呈現

大宅

國民生產總值:4231

我用緊佢既 2G plan , 加咁少錢就有 5G 高速 , 抵好多 ..

複式洋房

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
其實即係都唔多人用呢個台

侯爵府

國民生產總值:20876

BK Milk勳章 畀面勳章

chung_ma 發表於 16-11-29 18:45
...

地鐵太子至佐敦站係收得好差的。我用 csl 經過呢幾個站直程上唔到網。

wcpcelia    發表於 6 天前

大宅

麵包超人^o^ 發表於 16-11-29 19:13
你係帶number轉台定點?

我其實11月頭由smarttone轉佢嗰108,宜家再轉呢個126, 咁架價錢,ok la
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎