用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

出埠旅行 今日: 524|主題: 117479

[日本] Red Rood Plus 大阪難波酒店 有冇jm住過?

大宅

國民生產總值:1114

Red Rood Plus 睇相都唔錯,價錢都算平。如果有jm住過可以分享吓嗎?感謝

王國熱話
bb係咪可以食洋蔥?
仔仔8個月喇,超為食!加固分享!
白汁洋蔥栗米三文魚字母粉
免治牛肉,免治豬肉,13個月的bb吃,d肉質...

別墅

國民生產總值:608

我BOOK左下年2月去, 今年翻新過, 睇相唔錯, 位置又好, 最緊要係平! 希望唔差啦~

大宅

國民生產總值:3355

房間是否好細?

大宅

國民生產總值:1445

我8月暑假剛住過...重新裝修,我訂3人房有3張單人床可移動合埋一齊訓,床都大張,但房係細,不過光猛,房間乾淨,地點非常方便,去千日前只需3分鐘,去難波站10分鐘,晚上11點過後酒店大門係會鎖上出入要拍房卡才能入.我感覺咁樣安全D,樓下就有7仔...行前去千日前有一蘭拉麵24小時,好多宵夜食,如想去釣魚船屋食野都好近10分鐘到, 早餐可行去黑門市場食...5分鐘到

大宅

國民生產總值:1114

bibi2009 發表於 16-11-29 12:33
我8月暑假剛住過...重新裝修,我訂3人房有3張單人床可移動合埋一齊訓,床都大張,但房係細,不過光猛,房間乾淨, ...

感謝分享,咁我一於book呢間啦

複式洋房

國民生產總值:263

sze_wai 發表於 16-11-29 09:27
我BOOK左下年2月去, 今年翻新過, 睇相唔錯, 位置又好, 最緊要係平! 希望唔差啦~ ...

請問在那裡book?

大宅

國民生產總值:1977

Keiko1111 發表於 16-11-29 08:50
Red Rood Plus 睇相都唔錯,價錢都算平。如果有jm住過可以分享吓嗎?感謝
...
請問幾錢一晚呀?

別墅

國民生產總值:608

Kinkimami 發表於 16-11-29 15:30
請問在那裡book?

我上星期係ctrip book,$3047住四晚連稅,睇過幾間係ctrip同agoda最平,$6xx一晚,但agoda做緊果個promotion係冇得取消,但ctrip去到2月20前都有得取消,你可以再格下價

複式洋房

國民生產總值:263

sze_wai 發表於 16-11-29 22:16
我上星期係ctrip book,$3047住四晚連稅,睇過幾間係ctrip同agoda最平,$6xx一晚,但agoda做緊果個promoti ...

Thanks
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎