自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

日日睇新聞,都見到戀童,猥褻,非禮女童,親父繼父一樣賤格下流。52歲鐘意個12歲,到底呢個咩世界。我有小朋友,見親呢d新聞我就打冷震,可以感受到受害小朋友既陰影。唔明點解法官對呢d禽畜判得甘輕,最近我見馬來西亞判個獸父五十幾年監禁兼打藤,點解香港所謂重判都只得幾年

funfun759    發表於 16-11-30 16:05

男爵府

熱血勳章

回覆 ANNAFRIEND 的帖子

唯一辦法,同佢除去"是非根"。

公爵府

2024勳章

ANNAFRIEND 發表於 16-11-29 08:52
日日睇新聞,都見到戀童,猥褻,非禮女童,親父繼父一樣賤格下流。52歲鐘意個12歲,到底呢個咩世界。我有小 ...

而家啲法官大多判得好輕

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 hashtag影視迷勳章

因為判個官都係男人

wcpcelia    發表於 16-11-29 12:18
為人母者    發表於 16-11-29 12:04

大宅

真係好恐怖~已經唔係人

珍珠宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 開心吸收勳章

子爵府

有D衰男人真係整出好多社會問題!

伯爵府

有時會諗,呢個世界係女權統治會唔會和平D

伯爵府

好多問題多是男人製造出嚟!

公爵府

回覆樓主:

我估全世界9成女人都被男人非禮過

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

ANNAFRIEND 發表於 16-11-29 08:52
日日睇新聞,都見到戀童,猥褻,非禮女童,親父繼父一樣賤格下流。52歲鐘意個12歲,到底呢個咩世界。我有小 ...

也有女 miss 攪男學生,外國比較多,但我印象中香港報紙都登過一單。

大宅

2023年兔年勳章 BB防敏心得分享勳章

所以我朋友離婚後幾辛苦都要帶埋個女走

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

回覆樓主:

對付呢種男人最好方法就係✂佢jj沖落廁所

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

個變態大叔唔係六十二歲咩? 今朝睇報紙,個變態大叔同個官講 佢同個女童係戀人關係。我嘔!!!!知唔知自己做得人地呀爺啦!?

wcpcelia    發表於 16-11-29 12:18

子爵府

kwan1981 發表於 16-11-29 11:12
對付呢種男人最好方法就係✂佢jj沖落廁所

應該cut完之後再逼佢自己賴返,跟住掉佢去監獄俾人爆菊花爆足一世

水晶宮

判得太輕了

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

引用:因為判個官都係男人

原帖由 despingu 於 16-11-29 發表
因為判個官都係男人

大宅

母親其實好大責任,自己仔女一定要緊張d

用戶要求終止服務

fsforth 發表於 16-11-29 11:10
也有女 miss 攪男學生,外國比較多,但我印象中香港報紙都登過一單。

傭人都有

首頁

尾頁

跳至