用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

夫婦情感 今日: 111|主題: 36683

真係有Emma!!!!!

侯爵府

國民生產總值:20741

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
朋友既朋友係Emma!!!

佢真係大左肚!
個男人真係有家室!
佢真係生個B!
個男人真係唔要佢!
大細都唔要!

No eye see

王國熱話
大家有冇緊緻產品介紹?c6話我殘咗好多,...
去水腫腳做咩好
有無jm用過COSME DECORTE 呢個牌子護膚品?
改善凹凸洞

男爵府

國民生產總值:5653

唔係咁出奇。
希望你真係當你講嗰個Emma係朋友啦。

珍珠宮

國民生產總值:38729

bananaGi 發表於 16-11-29 09:16

佢真係大左肚!
呢個結局其實都好正常呀...緊咖啦

大宅

國民生產總值:1801

男人其實對小三只係玩玩, 唔會認真, 係你地D JM 唔信, 點都要同 C6 離婚先至安樂, 仲有一班郁D就教人離婚既JM 齊齊出聲.

侯爵府

國民生產總值:20741

dayedaye 發表於 16-11-29 09:18
唔係咁出奇。
希望你真係當你講嗰個Emma係朋友啦。

當唔到,我唔識Emma.

大宅

國民生產總值:1491

佢真係大左肚!
有咩咁出奇,分分鐘BK都大把啦,只係你知唔知之嘛
If you never abandon,I will in life and death

侯爵府

國民生產總值:24383

有幾出奇,大把小三以為用個bb可以令個男人離婚,同小三結婚。唔係冇男人咁做,但大多數男人都係玩玩下,又點會為個小三和bb而離婚,因明天又會有其他小三,小四出現

複式洋房

國民生產總值:155

hunterml 發表於 16-11-29 10:05
男人其實對小三只係玩玩, 唔會認真, 係你地D JM 唔信, 點都要同 C6 離婚先至安樂, 仲有一班郁D就教人離婚既 ...

老公搞大小三個肚,唔離婚又點?仲要得落?

大宅

bubbleguppies 發表於 16-11-29 11:51
老公搞大小三個肚,唔離婚又點?仲要得落?

離唔離婚, 唔係我地 e d 網民一言一語可以決定, 人地唔離婚, 你地班成日叫人離婚既 JM 又會點? 你唔比個 C6 浪子回頭? 大把變數可以發生, 離婚唔係唯一出路, 我覺得唔好將自己失婚既經歷硬推落人地家庭之上.

別墅

國民生產總值:610

hunterml 發表於 16-11-29 10:05
男人其實對小三只係玩玩, 唔會認真, 係你地D JM 唔信, 點都要同 C6 離婚先至安樂, 仲有一班郁D就教人離婚既 ...

咁如果個男人玩到俾人踢爆左, 真係冇得怨, 好似幕後玩家咁

大宅

wingwing7731 發表於 16-11-29 11:56
咁如果個男人玩到俾人踢爆左, 真係冇得怨, 好似幕後玩家咁
男人有小三, 比人發現得係100%被人踢爆架啦, 但係唔係100%既男人都會同自己正室離婚? 我覺得9成男人都唔會, 搵個肯同自己捱既女人遠比同自己享福既女人難.

公爵府

國民生產總值:27150

邊個emma?

翡翠宮

國民生產總值:76482

畀面勳章

佢真係大左肚!
唔抵可憐, 抵死 !

水晶宮

國民生產總值:54754

有甘耐風流就有咁耐折墮,唔抵可憐,怪自己唔帶眼識人

大宅

Nino 發表於 16-11-29 12:03
邊個emma?
TVB套幕後玩家,黃宗擇既角色既小3 ...

伯爵府

國民生產總值:17972

醒目開學勳章 畀面勳章

唔出奇,係小三天真以為個男人會為BB而俾佢坐正。如果個男人咁重視小朋友和家庭,都唔會有小三。小三冇左小三嘅功能,被撇都係遲早的事。

水晶宮

國民生產總值:65074

hunterml 發表於 16-11-29 12:45
TVB套幕後玩家,黃宗擇既角色既小3 ...
原來講緊電視劇...仲諗樓主兩句無前無尾的說話點解大家會知佢講緊咩既呢

大宅

國民生產總值:3057

個男人出得去滾,就已經唔愛老婆,同得狐狸精攪埋又見得光,就唔愛個狐狸精,佢最愛既係自己,最後個男人返屋企好大機會係唔想改變現狀
而且玩得咁刺激,再有下次下下次機會好大。
做狐狸精仲要生埋私生子,除非個男人係大劉、洗米華,否則真係害人害己個男人重視家庭及子女根本唔會有你出現...
真心理解唔到d女人點解會接受一段唔見得光既感情,對方又唔係洗米華、大劉果d
其實做男人真係好易抽身而去,做女人既真係要自愛。

wingwing7731    發表於 4 天前

大宅

國民生產總值:2223

hunterml 發表於 16-11-29 12:00
男人有小三, 比人發現得係100%被人踢爆架啦, 但係唔係100%既男人都會同自己正室離婚? 我覺得9成男人都唔會, ...

男人更係唔會想離婚啦,因為佢想左右逢源,左擁右抱先去穩小三姐!但係,依個世界真係好多女人眼裡容不下一粒沙所以想決定行離婚個條路。

大宅

國民生產總值:1561

ILLUMA Inspired by Nature勳章 動物勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第一回 樂桃猴年勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 貓狗褓姆 2015xmas 畀面勳章

回覆樓主:

哈哈
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎