用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

美容扮靚 今日: 303|主題: 112518

有冇人用我一樣,中午條眉會甩左

琥珀宮

國民生產總值:182940

hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 2015xmas

我有一邊條眉冇乜色,所以會畫少少。 但中午有時會甩,點處理好呢

王國熱話
10月尾又要考試啦~想收集呢兩個月小學常...
整壽司問題
怪味糖邊度買?
聖誕去韓國,邊度有平靚正既雪褸雪褲賣

公爵府

國民生產總值:25592

熱血勳章 畀面勳章

回覆樓主:

加透明眉gel,等條眉唔會甩色

琥珀宮

hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 2015xmas

引用:加透明眉gel,等條眉唔會甩色

原帖由 aprilbaby04 於 16-11-29 發表
冇乜毛的地方照搽上去嗎?

公爵府

國民生產總值:25592

熱血勳章 畀面勳章

good_pig 發表於 16-11-29 11:41
冇乜毛的地方照搽上去嗎?

我畫眉只畫眉尾,但眉頭眉毛比較長,我都有搽,反正透明,都睇唔到

別墅

國民生產總值:863

吸收力勳章 認識瑞士牛牛第二回

我以前都係,後尾用左12蚊店一支eye brow top coat之後,bbq都唔溶!又平又好用!

琥珀宮

引用:我以前都係,後尾用左12蚊店一支eye brow t

原帖由 vanieeem 於 16-11-29 發表
我以前都係,後尾用左12蚊店一支eye brow top coat之後,bbq都唔溶!又平又好用!
...
收工買

琥珀宮

引用:Quote:good_pig 發表於 16-11-29 11:41 冇

我畫眉只畫眉尾,但眉頭眉毛比較長,我都有搽,反正透明,都睇唔到
謝謝

琥珀宮

引用:加透明眉gel,等條眉唔會甩色

響 12蚊店買左

made in japan 的

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

別墅

good_pig 發表於 16-11-29 15:51
收工買

我用呢支!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

琥珀宮

vanieeem 發表於 16-11-30 00:14
我用呢支!

我今日果間搵唔到呢支哦

複式洋房

國民生產總值:281

vanieeem 發表於 16-11-30 00:14
我用呢支!

依枝好好用,但成條眉用會好假,所以我只用系眉尾

別墅

good_pig 發表於 16-11-30 00:39
我今日果間搵唔到呢支哦

要吉之島12蚊店先有! 千色12蚊店冇咖!

別墅

pinkykiki 發表於 16-11-30 02:26
依枝好好用,但成條眉用會好假,所以我只用系眉尾

我冇用佢個掃,我用自己螺旋眉刷掃,會自然好多咖

琥珀宮

引用:Quote:good_pig 發表於 16-11-30 00:39 我

原帖由 vanieeem 於 16-11-30 發表
要吉之島12蚊店先有! 千色12蚊店冇咖!
我係去吉之島呀

男爵府

國民生產總值:6491

ON TOP用有色眉GEL都得,
仲可以TUNE埋條眉毛的顏色,
我用KATE ($58)

琥珀宮

引用:ON TOP用有色眉GEL都得, 仲可以TUNE埋條眉

原帖由 mint2014 於 16-11-30 發表
ON TOP用有色眉GEL都得,
仲可以TUNE埋條眉毛的顏色,
我用KATE ($58)
我見到好多都太啡

別墅

good_pig 發表於 16-11-30 09:16
我係去吉之島呀

我平時去旺角個到買,可能要大間d先有?不過呢隻都好多人買,成日斷貨
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎